top of page
  • Foto van schrijverredactie

Paniek in de wijk!

Een nieuwe wijk, dat vraagt om de nodige aandacht bij alle instanties waarmee wij samenwerken. Met de komst van de maand december zijn leden van het Platform druk bezig geweest om alle nieuwe kinderen in de wijk aan te melden voor het boek van Sinterklaas. Een flinke klus, dat zult u begrijpen!


Een brief, met alle namen en adressen, hebben wij in augustus al gemaild en moest uiterlijk 1 november binnen zijn bij Sinterklaas, door een storing in de mail bij de Berichten Piet is hij de mail kwijtgeraakt en zijn we dus te laat!!!! Gelukkig zijn wij goed verzekert! Wij hebben contact gelegd met Stargroup uit Ede, die vervolgens contact heeft gelegd met Sinterklaas en die heeft toegezegd dat hij Pietje Paniek naar onze wijk laat komen. Op 3 en 4 december gaat hij toch wat voor de kinderen en bewoners regelen.U begrijpt het al, dat wordt paniek in de wijk. De komende weken gaan de leden van het Platform kijken hoe we dit zo goed mogelijk kunnen regelen, wij houden u op de hoogte en zorg ervoor dat u thuis bent op 3 en 4 december vanaf 17:00 uur. Het wordt verrassend lekker en leuk…..


En de Sint die heeft toegezegd dat Pietje Paniek voor die tijd al een paar keer in de wijk zal langskomen om te komen luisteren en kijken waar alle kinderen wonen. Deze Paniek actie wordt mede mogelijk gemaakt door Stargroup www.stargroup.nl Hypotheken en Verzekeringen uit Ede en NH1816 verzekeringen.


Sint en zijn pieten houden u op de hoogte!
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page