top of page

Vrijwilliger worden

159270959_2841236626130957_8523540647526985856_n.jpg
Babette met de erwtensoep.JPG

Het Platform

Het Platform Simon Stevin zet zich in voor een veilige, gezellige en leefbare wijk. Sinds 2017 voeren de verschillende werkgroepen frequent overleg met de Gemeente Ede, de projectleider van de wijk en overige instanties om samen de wijk nog beter te maken.

De afgelopen jaren hebben de leden van het Platform bewezen een belangrijke schakel te zijn bij diverse onderwerpen die komen kijken bij een wijk in wording. 

Zo heeft de werkgroep Sport en Spelen een belangrijke rol gespeeld in de totstandkoming van de speeltuinen in de wijk. Draagt de werkgroep Veiligheid en Verkeer bij aan preventie en veiligheid in samenspraak met politie en brandweer en zijn alle edities van Schonen Helden het werk van de werkgroep Groen en Leefbaarheid.

Activiteiten voor jong en oud komen uit de koker van de werkgroep Activiteiten en evenementen en worden alle bewoners op de hoogte gehouden van wat er speelt door de werkgroep communicatie. 

Dit gebeurt allemaal op vrijwillige basis en vraagt gemiddeld 3-4 uur per maand aan extra inspanningen. De taken binnen de werkgroep worden veelal gelijk verdeeld.

Lijkt het u leuk om het Platform te ondersteunen in de vorm van een helpende hand bij één van bovenstaande werkgroepen of incidenteel bij een groter evenement. Meld u dan aan via onderstaand contactformulier.

Samen maken we de wijk nog leuker, alvast dank voor uw aanmelding.

Aanmelden

Dank voor uw aanmelding, u hoort spoedig van ons!
bottom of page