top of page
bos Weg

Voor een mooie, veilige en gezellige wijk!

PLATFORM SIMON STEVIN

In 2017 gestart met de informatieverstrekking over de verschillende projecten op het terrein van de voormalige Simon Stevin kazerne en momenteel met een basis bezetting van ongeveer 24 actieve en betrokken leden uit verschillende projecten op het terrein.

Dit initiatief voor burgerparticipatie heeft als doel om omgevingsvraagstukken met betrekking tot de ontwikkeling van wijk Simon Stevin gezamenlijk en georganiseerd met de gemeente te behandelen.

Op deze manier wil het platform betrokken zijn bij de voorbereiding of zelfs ontwikkeling van plannen, beleid of projecten, waardoor zoveel mogelijk aansluiting gevonden kan worden bij de behoeften en wensen van de bewoners.

 

Voorbeelden van onderwerpen zijn verkeer, veiligheid, groen- en speelvoorziening. Evenals de wijk zelf, is het platform nog in oprichting en derhalve op zoek naar enthousiaste (toekomstige) bewoners die een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van hun wijk. In de komende tijd zal deze bijdrage vooral bestaan uit het meelezen en meedenken over plannen met betrekking tot de wijk.

Geïnteresseerden kunnen een mail sturen met daarin hun naam en bouwproject (indien van toepassing) naar info@platformsimonstevin.nl

bottom of page