top of page

BLOEMKWARTIER

Zorgeloos wonen vlakbij de rijke Veluwse natuur? Maak kennis met BloemKwartier: een heerlijk appartementencomplex met een sfeervol atrium als centraal punt. De 30 koopappartementen blinken uit in ruimte, licht en comfort. Kies voor 1, 2 of 3 (slaap)kamers, een ligging op de begane grond, eerste of tweede verdieping en een oriëntatie op het oosten, westen of zuiden. Duurzaam gebouwd volgens de meest actuele regelgeving. En dan die omgeving! Op nog geen 200 meter afstand strekt de heide zich voor je voeten uit. 

1, 2 of 3 (slaap)kamers, ruime badkamer

Het nieuwbouwcomplex bestaat uit 3 woonlagen met op elke verdieping 10 appartementen. Volop keuze, want de appartementen variëren in grootte van 90 tot 120 m². En kies voor 1, 2 of 3 (slaap)kamers. Elk appartement heeft een ruime badkamer met wastafel, toilet, douche en ligbad. Aan de gang bevindt zich een apart, tweede toilet. De standaard kwaliteit van het sanitair en tegelwerk is hoog. Uiteraard kun je het sanitair en tegelwerk naar eigen wens en levensstijl laten aanpassen.

De appartementen op de begane grond liggen 70 cm boven het omliggende terrein, wat zorgt voor privacy en een mooi uitzicht. De appartementen op de bovenste verdieping hebben een verhoogd plafond met zicht op houten steunbalken en het schuine dak.

Groot balkon, veel privacy

Elk appartement heeft een royaal balkon van circa 12 m². Je kunt daar dus gemakkelijk met minimaal vier personen heerlijk buiten zitten. Bij sommige appartementen grenst het balkon aan de slaapkamers, met toegang vanaf de woonkamer. Bij andere appartementen grenst het balkon aan de woonkamer.

Comfortabel wonen

Zoals gezegd: de nieuwbouwappartementen zijn duurzaam gebouwd volgens de meest actuele regelgeving. Denk daarbij aan onder meer optimale isolatie, zonnepanelen op het dak en een aansluiting op het warmtenet. De appartementen hebben geen gasaansluiting en zijn standaard voorzien van vloerverwarming. Je woont hier dus aangenaam comfortabel en heel zuinig. Prettig voor je portemonnee! De zonnepanelen worden geïnstalleerd aan de binnenzijde van de dakhellingen. Daardoor blijven de panelen uit het zicht, wat het dakvlak visueel rustig houdt. De zonnepanelen en aansluiting op het warmtenet zorgen ervoor dat het gebouwgebonden energieverbruik voor verwarming, ventilatie en warmwater duurzaam wordt verkregen. Daarmee hebben de appartementen een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van nul!

Ondergronds parkeren

De auto kunt u kwijt in de verdiept aangebrachte en afgesloten parkeerkelder onder het complex. Er komen in totaal 49 parkeerplekken. Elk appartement heeft een eigen (privé)parkeerplaats. De overige parkeervakken zijn gereserveerd voor bezoekers. De parkeerkelder is bereikbaar via trap en lift. In de parkeerkelder bevinden zich ook voor elk appartement een berging, met plek voor de fietsen en andere spullen.

Stand van zaken en planning

De verkoop van de 30 appartementen is gestart! De eerste toewijzingsronde is inmiddels geweest. Er zijn nog appartementen beschikbaar, heeft u interesse kijk dan op de projectwebsite www.vredekwartier.nl, de makelaar neemt dan contact met u op!

 

De bouw is onlangs gestart en via ons You Tube kanaal en blog houden wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

DJI_0046
DJI_0058
DJI_0058
DJI_0057
bottom of page