top of page

INFORMATIE

BIJEENKOMST

 

Op 4 oktober 2019 organiseert het Platform Simon Stevin een informatieavond voor alle (toekomstige) wijkbewoners. De avond start om 19:00 uur (inloop om 18:50 uur) en eindigt om 21:00 uur.  We hebben voor u een gevarieerd programma kunnen samen stellen met interessante sprekers die meer zullen vertellen over de wijk Simon Stevin. Te gast zijn onder andere:

 

Wethouder Peter de Pater

Peter de Pater zal vanuit de gemeente Ede deze avond te gast zijn om meer te vertellen over de ontwikkelingen op het Simon Stevin terrein

 

Mix Architectuur

Mix architectuur is nauw betrokken op het Simon Stevin Terrein met de ontwikkeling van de Verbinding, de Parkwachter en het Bloemkwartier. De heer Reinier Ubbels neemt ons mee in het verhaal van idee naar werkelijkheid.

 

Platform Simon Stevin

Daarnaast kunt u deze avond terecht voor informatie over het Platform Simon Stevin. Zo zal er een toelichting zijn over de rol van het Platform en zullen een aantal sprekers van de verschillende projectgroepen u informeren over de ontwikkelingen vanuit het Platform.

 

Deze avond wordt mogelijk gemaakt door Pannekoekenhuis de Langenberg . U bent vanaf 18:50 uur welkom op de Arnhemseweg 120, 6711 HJ Ede. Tevens heeft het Pannenkoekenhuis een mooie kortingsactie opgezet voor ons Platform. Mocht u 4 oktober vooraf dineren bij de Langenberg dan krijgt u bij inlevering van de bon die (te downloaden is via onze website)  de tweede pannenkoek gratis bij onze gastheer voor deze avond.

 

Het eerste drankje (koffie of thee) van de avond wordt u aangeboden door bouwbedrijf Huttinga uit Veenendaal overige consumpties zijn op eigen kosten.

 

Opgeven voor deze avond kan via onderstaand formulier!

Wij hopen u allen te mogen ontmoeten op 4 oktober!

 

Met vriendelijke groet,

Platform Simon Stevin

bottom of page