top of page

Officiersdorp

Juni 2018

Bijna is het zover, het project Officiersdorp komt in de verkoop. Nu men gaat zien wat het Simon Stevin terrein voor mooie uitstraling gaat krijgen, worden de mensen enthousiaster. Begin Juli komt dit project op de markt en de belangstelling is groot, zojuist wist BPD ons te vertellen dat er al ruim 250 belangstellenden zich hebben aangemeld als belangstellende. 

Aangezien BPD geen kleine speler is in de markt en er van hun kant al enthousiast wordt gereageerd met dergelijke getallen, zijn wij benieuwd wie er straks echt kunnen gaan proosten op een mogelijke toewijzing van een woning in het officiersdorp. 

Meer informatie is terug te vinden op www.officiersdorp.nl

foto hoekwoning officiersdorp
officiersdorp levensloopbestendig
officiersdorp hoek new
officiersdorp tweekapper
officiersdorp hoek 2
levensloopbestendige officiersdorp
levensloopbestendig officiersdorp 2
middenwoning officiersdorp
Officiersdorp plattegrond
2 kapper officiersdorp
middenwoning officiersdorp
Officiersdorp vrijstaand

April 2018

Ondertussen zijn de eerste definitieve tekeningen van de woningen openbaar gemaakt. 32 woningen, waarvan 4 tussenwoningen, 16 2 kappers, 4 hoekwoningen, 6 levensloopbestendige woningen en 2 vrijstaande woningen. 

De woningen zijn allemaal zeer ruim qua woonoppervlakte, komen op een prachtige locatie te staan, dichtbij bos en heide.

De verwachte verkoop is ergens medio eind mei, begin juni.Gezien de grote belangstelling voor het Heide en Boskwartier, verwacht men ook voor deze woningen een grote toeloop van belangstellende.

Zodra er meer nieuws te melden is brengen wij u op de hoogte!

Bron beeldmateriaal BPD

Februari 2018

 

De afgelopen maanden zijn er diverse enquêtes verstuurd om zoveel mogelijk mensen te laten meedenken over het ontwerp en de toekomstige woningen die daar gebouwd gaan worden.

Het is nu de taak aan de architect die een vraag ontwerp moet gaan maken van wederom een mooi project op het Simon Stevin terrein. De kavels worden riant en de woningen zover het er nu daaruit gaat ziet worden rijwoningen en tweekappers. In welke prijscategorie is ook nog niet bekend, onze inschatting is tussen de € 275000 - € 450000

Waar het project Huis ter Hei 40 woningen telt, is de verwachting bij het officiersdorp ongeveer 32,

Wel weten we dat de verkoop start in het derde kwartaal van 2018 en de bouw een half jaar later zal starten. Dat laatste is nu nog een grote gok, gezien de huidige ontwikkelingen in de bouwsector, de levering van materialen en de inzet van onder aannemers is nu vaak al een probleem.

Geduld is een schone zaak, hetgeen we bij dit project zeker ook moeten hebben. We houden u op de hoogte!

bottom of page