top of page
  • Foto van schrijverredactie

Bijna groen licht voor Fase 1B en 2!

Omgevingsvergunning Villapark Sysseltse Lanen fase 1b en fase 2 afgegeven

De verkoop gaat goed in Villapark Sysseltse Lanen. Zowel in fase 1b als in fase 2. De omgevingsvergunning voor fase 1b en 2 is afgegeven. Zodra de vergunning onherroepelijk is, wij verwachten dat dit in mei/juni zal zijn, ontvangen de kopers van Ufkens de hoerabrief. Met deze brief bevestigen we dat het project doorgaat en dat de aannemer de start bouw kan gaan voorbereiden.Levering grond

De notaris, Van Putten van Apeldoorn Notarissen te Ede, zal na gunning starten met de voorbereidingen voor de transporten en nodigt je als het zover is uit voor de overdracht van je woning en de hypotheekakte. Wanneer de omgevingsvergunning onherroepelijk is, kan dan ook daadwerkelijk de grond geleverd worden. Het is daarom van belang dat de hypotheek geregeld is en dat alle benodigde stukken in het bezit zijn van de notaris.


Wonen in Sysseltse Lanen? Het kan nog

De bouwwerkzaamheden van Sysseltse Lanen fase 1a is in volle gang. Wil je volgend jaar wonen in jouw nieuwe huis in Sysseltse Lanen fase 1b of fase 2! Interesse? Bekijk de beschikbare woningen.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות