top of page
  • Foto van schrijverredactie

Blije gezichten bij het Bloemkwartier

Wat als een regenachtige dag wordt voorspelt, dan zorgt men toch een zonnig moment!



Het moment was daar, de officiële handeling om de start bouw van het Bloemkwartier in te luiden was aanstaande. Rond 15:30 uur stonden de eerste toekomstige bewoners al te trappelen om het bouwterrein te betreden, een heugelijk moment. Zo dicht bij hun nieuwe woning waren ze immers nog niet geweest.



Er werden vele handen geschud, toekomstige buren maakte kennis met elkaar en om 16:00 uur was daar het welkomstwoord van Hans Koopman, directeur van Kelderman Bouw. Een prachtig project op een schitterende locatie, tipte Koopman nog even extra aan, hij was verheugd dat Kelderman de bouw van het Bloemkwartier mocht verzorgen en beloofde korte en duidelijke communicatie tussen bewoners en Kelderman. Een belangrijk onderdeel om een bouw voor alle partijen goed te kunnen laten verlopen. Op de vraag of hij een tipje van de sluier kon oplichten inzake de oplevering, kon enkel worden worden beantwoord met ergens eind 2019.



Vervolgens was het tijd voor een paar lovende woorden van wethouder Peter de Pater, sinds 17 mei jl., wethouder en onder andere verantwoordelijk voor Ruimtelijke ontwikkeling. Trots was de wethouder over de wijze waarop het voormalig kazerneterrein steeds meer vorm krijgt en de natuur ruimte krijgt binnen de wijk. Bloemkwartier is een mooie aanwinst voor het totale project en hij keek uit naar het uiteindelijke resultaat.



Onderwijl waren de ogen gericht op de lucht, er stond wat te gebeuren. Het was de eer aan de wethouder, die een door een drone bezorgde sleutel, een kist moest openen. Daarin een fakkel die een kanon moest ontsteken, na een harde knal was de start bouw dan ook eindelijk daar en kon men genieten van heerlijke hapjes en werd er geproost op gezondheid en vooral een mooie nieuwe woonplek.


Kortom het was een geslaagde middag met veel blije gezichten.......

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page