top of page
  • Foto van schrijverredactie

Bouw fase 1 Heidestad start in augustus!

We hebben nieuws: In augustus 2020 starten we met de bouw van de eerste fase van Heidestad en ook de verkoop van de volgende fase loopt goed door. De afgelopen maanden is het hard gegaan met de verkoop, ruim de helft van de woningen is verkocht en de overige zijn voor het overgrote deel onder optie. Wonen op de mooiste plek van Ede, trekt steeds verder aan, de omgeving, de woningen, de combinatie is goud voor een ieder die op zoek is naar een unieke woonplek.

Heidestad is ontdekt.

Het ligt op loopafstand van het bos en de heide en met 10 minuten lopen sta je op het NS-station Ede-Wageningen waar ieder uur een paar intercity's richting de Randstad gaan. Je bent zo in Utrecht en Amsterdam en je boodschappen, de winkels en de bioscoop zijn op fietsafstand. Voor veel kopers een ideale combinatie en een goede reden om in Heidestad te gaan wonen. 


Tussen oud hout wonen in nieuwbouw

De combinatie van natuur en stad en de voelbare historie van de kazerneterreinen met het prachtige landschap maakt wonen op het voormalige Simon Stevin terrein uniek. Ook de woningen zijn bijzonder. Elke woning is net even anders.  

Nog enkele unieke woningen te koop

In de eerste fase zijn nog enkele woningen te koop. Bij interesse kun je je melden bij de verkopende makelaarsof middels het interesse-formulier op de website www.heidestad.com


Natuurlijk blijven wij dit project ook volgen en zullen we dit met u delen via de bekende kanalen.


Wij zijn blij om te zien dat het project voorspoedig verloopt!


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments