top of page
  • Foto van schrijverredactie

Bouwbedrijven bundelen krachten tegen diefstal!

Het is de afgelopen weken aardig raak op het Simon Stevin terrein. Van isolatiemateriaal tot het stelen van complete aanhangwagens en gereedschappen, onbekenden konden blijkbaar alles gebruiken en namen het mee van de verschillende bouwterreinen.


Enkele bouwbedrijven hadden de afgelopen weken al zichtbaar wat maatregelen getroffen op hun terrein. Sinds vorige week is dit opgeschaald en zijn alle bouwterreinen, de toegangswegen en een straal rondom het terrein zichtbaar en onzichtbaar voorzien van beveiliging.Pascal Arts van Kelderman bouw legt uit dat zodra iemand zich binnen het hek begeeft buiten de werktijden er direct een alarmmelding wordt doorgegeven aan de centrale, er beelden worden gemaakt en op die manier duidelijk kan worden ingespeeld op de situatie op en rond het terrein.


Buiten het feit dat er materialen worden meegenomen, zorgt het voor vertraging op de bouw, worden er vaak spullen vernield en worden de kosten hoger, puur omdat er lieden zijn die niet met hun handen van andermans spullen kunnen afblijven.


Men hoopt met de genomen maatregelen een vuist te maken tegen de diefstallen en is ervan overtuigd dat door de gebuikte nieuwe technieken men zeer snel de daders kan opsporen.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page