top of page
  • Foto van schrijverredactie

De Parkwachter komt eraan...

Lange tijd beleef het stil, wat gaat er komen ten oosten van de Verbinding op het Simon Stevin terrein. De kavel verdeling liet duidelijk zien dat er iets gepland stond op deze wederom mooi plek, strak naast de bosrand. En sinds vanmorgen weten we het, de Parkwachter gaat de skyline van het terrein verder opfleuren.


Waar bij de verbinding de glooiende lijnen van de twee torens in de smaak vielen bij de toekomstige bewoners, is dit keer gekozen voor wat minder strakke belijningen, maar zeker niet minder mooi. Maar liefst 18 appartementen, ruim van afmeting, veel glas wat je verbindt met de natuur eromheen en balkons, waar je in alle rust kunt genieten van alles wat groeit en bloeit.
Wakker worden en de natuur bijna aanraken wie wil dat nou niet. Vervolgens is aan u nog de keuze kiest u voor 140-150m2 woonoppervlak of gaat u voor nog ruimer 190-200m2 waarbij de prijs natuurlijk ook gelijk meegaat. Wat betreft dat laatste, daarover wordt nog niets genoemd op de website www.wonenindeparkwachter-ede.nl , de verkoop verloopt via Maaike van Doorn makelaardij uit Lunteren. Heeft u meer interesse meld u dan aan op de website en u zult de komende maanden geïnformeerd worden over de ontwikkelingen rondom dit project.


Bouwbedrijf van Ree en Mix architectuur hebben elkaar weer goed gevonden in dit project en hebben woord gehouden, het ontwerp ligt in lijn van de Verbinding waarvan de parkeerkelder momenteel in aanbouw is. Wij blijven het volgen......
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page