top of page
  • Foto van schrijverredactie

December ..................... " Van niets naar Iets"

Vandaag 2 december en terwijl vandaag de eerste Sinterklaasfeestjes gevierd zijn, kropen wij vanmiddag achter de computer om de laatste editie " Niets naar Iets", van dit jaar te monteren. Het ging de laatste weken erg hard op het Simon Stevin terrein, de eerste bewoners wonen al in de CPO woningen, gras op de daken bij het Parkkwartier, er wordt al volop gemetseld bij het Heidekwartier en 70% van de daken bij het project Huis ter Hei zijn geplaatst.Wellicht wat minder zichtbaar maar wel heel belangrijk zijn de terreinen voor het officiersdorp en statuur die klaar liggen om bebouwd te worden. Vrij van munitie en volgens planning 1 december vrijgegeven. De verkoop van Puur op de Heide, met stille trom aangekondigd de appartementen in de Parkwachter en de tijdelijke huisvesting van de Klinkenberg is bijna weg. Gaan we verder de hoogte lucht in dan zijn alle contouren van de projectkavels duidelijk zichtbaar, wat wordt het mooi.
En we zouden het bijna vergeten, de Sysseltse lanen, in de week van 21 november zijn daar de woningen opgeleverd uit fase I. Begin 2019 zal daar gestart gaan worden met de bouw van de overige woningen. Kortom, de maand November had iets magisch, hetgeen we vaak over de maand December zeggen. Echter deze maand telt maar 3 volle werkweken en dan start de bouwvakantie, dus vanaf 7 januari wordt alles weer opgestart en zal het niet lang duren voordat de eerste woningen opgeleverd gaan worden bij Huis ter Hei en Vredekwartier. Woonstede verwacht medio Maart de appartementen over te dragen aan de bewoners, het beloofd dus een mooie start van 2019.


Wat betreft het Platform, wij kijken ook uit naar volgend jaar, een jaar waarin we zichtbaar de nodige activiteiten kunnen gaan opzetten en we de dialoog met de Gemeente Ede verder kunnen voortzetten om de wijk nog mooier te maken.


Wilt u daar ook aan bijdragen, meld u gerust aan via deze website!Voor nu zetten wij de activiteiten ook op een wat lager pitje, we gaan genieten van de gezellige en warme maand December. Geniet van de december editie "Van Niets naar Iets!"


Wij wensen u mooie Feestdagen!
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page