top of page
  • Foto van schrijverredactie

Denk mee over de gebiedsagenda!

Wij nodigen u van harte uit om mee te denken over de plannen voor uw buurt voor de komende jaren. De gemeente, partners uit het wijkteam en bewoners werken samen aan een nieuwe Gebiedsagenda voor uw woonomgeving. U kent uw wijk natuurlijk het beste. Daarom is het belangrijk dat u meedenkt! Welke ontwikkelingen ziet u in uw buurt? Waar bent u trots op en waar ergert u zich aan? Zijn er plekken die aandacht nodig hebben? Waar wilt u zich zelf voor inzetten? We zijn benieuwd naar uw ideeën en ervaringen!Let op!

Het Platform Simon Stevin voert regelmatig overleg met het wijkteam, de input die wij van u ontvangen delen wij ook met het wijkteam en andersom.

Uw bijdrage aan deze vragenlijst is van groot belang voor de komende periode van de wijk. Mede doordat de wijk nog in de afrondende fase zit, kunnen goede ideeën wellicht nog worden gecombineerd in de uitvoer van werkzaamheden die op stapel staan. Alvast bedankt voor uw tijd en het invullen van de vragenlijst!Zo doet u mee

Kom naar een bijeenkomst op 7 of 10 november van 19.30 tot 21.30 in Wijkpost De Wiekslag. En vult u ook deze online vragenlijst alvast in?


Wat is een gebiedsagenda?

In de Gebiedsagenda staan de belangrijkste doelen om samen te werken aan een fijne buurt om in te leven. Een prettige woonomgeving is in ieder geval schoon, heel en veilig. Maar er zijn meer belangrijke onderwerpen. Denk aan fijn opgroeien, gezondheid, duurzaamheid en ontmoetingsplekken. In het plaatje hiernaast ziet u meer voorbeelden. Samen met u willen we ontdekken waar we de komende jaren mee aan de slag moeten voor uw wijk.


Kom naar de bijeenkomst


Wijkpost De Wiekslag Korhoenlaan 6 Maandag 7 november 2022 19.30 tot 21.30


Wijkpost De Wiekslag Korhoenlaan 6 Donderdag 10 november 2022 19.30 tot 21.30

Tijdens deze bijeenkomsten is het wijkteam aanwezig om verder met u in gesprek te gaan over uw buurt. We organiseren een markt waarbij u op een leuke en actieve manier uw ideeën en zorgen kwijt kunt. We kijken ernaar uit om met u in gesprek te gaan. Klik hier om u in te schrijven voor een bijeenkomst. Dan houden we u op de hoogte!0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page