top of page
  • Foto van schrijverredactie

Domicilie makelaars partner activiteiten en evenementen!

Goed nieuws: voor de organisatie van de eerstvolgende activiteiten in de wijk kan het Platform rekenen op steun van Domicilie Makelaars. Als ‘huismakelaar’ van de wijk zullen zij de 3 eerstvolgende activiteiten mede ondersteunen. De activiteiten, bijeenkomsten en evenementen die de afgelopen jaren zijn georganiseerd werden voornamelijk nog betaald uit het potje donaties van een aantal bouwbedrijven die er projecten hebben gebouwd. Dat potje begint op te drogen en daarmee is de bijdrage van Domicilie zeker welkom.

De werkgroep activiteiten en evenementen kreeg onlangs een telefoontje van Nick de Boer van Domicilie Makelaars. Domicilie is als verkopend makelaar betrokken geweest bij een groot deel van de nieuwbouwprojecten op de Simon Stevinkazerne: Het Vredekwartier, Huis ter Hei, Sysseltse Lanen, Officiersdorp, Aan de Bosrand en Wonen met Statuur. Binnenkort komt daar nog Statuur 2 bij, het sluitstuk van de wijk. De betrokkenheid van Nick en zijn team bij de wijk is dan ook groot.Nick: “De afgelopen vier jaar hebben wij het merendeel van de bewoners bij ons aan tafel gehad om de details door te nemen van hun (toen nog) toekomstige woning op de voormalige Simon Stevinkazerne. Een huis kopen is één, dat de bewoners er uiteindelijk met veel plezier gaan wonen is twee. Pas dan is de verkoop écht geslaagd. Wij verdiepen ons in de wijk, de omgeving en wat er te beleven is voor jong en oud. Hierdoor weten wij vraag en aanbod goed te matchen.”

Nick vindt het Platform een waardevolle bijdrage aan deze wijk. “De werkgroepen zijn betrokken en geven net dat stukje extra. Vooral nu, in de opbouwende fase, is het belangrijk om samen op te trekken met bijvoorbeeld een gemeente.” Hij vindt het belangrijk dat deze initiatieven kunnen blijven doorgaan. “We dragen deze wijk een warm hart toe. Daarom hebben we met het Platform afgesproken dat we de komende 3 activiteiten mede willen ondersteunen.”Het uitgangspunt is om twee wat kleinere activiteiten te sponsoren, en zodra de coronamaatregelen het toelaten een groter evenement of activiteit. De werkgroep activiteiten en evenementen is blij met dit gebaar. Het geeft weer wat meer lucht om leuke dingen te kunnen organiseren in de wijk.

Vorig jaar doneerde Domicilie Makelaars nog een AED. Deze hangt in het Bloemkwartier. De andere AED hangt in De Verbinding.


Natuurlijk vroegen wij Nick ook wat de tegenprestatie was voor dit gebaar. “Gewoon jezelf blijven als Platform”, was het antwoord. “En mochten bewoners in de toekomst overwegen hun woning in de verkoop te doen, denk dan aan Domicilie”, vervolgt hij met een knipoog.

Domicilie bedankt!


Meer informatie over Domicilie Makelaars: www.domicilie.nl

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page