top of page
  • Foto van schrijverredactie

EDE doet cheques vallen op de deurmat

Het is zover de "Ede Doet" cheques vallen op de deurmat. De cheque is een initiatief van de Gemeente Ede om alle inwoners de kans te geven een bedrag van € 7,50 te schenken aan een initiatief in de buurt of aan een vereniging die extra geld kan gebruiken voor een activiteit. Met de cheque kunt u ons platform steunen.

Het Platform Simon Stevin heeft de afgelopen twee jaar voornamelijk gewerkt zonder financiële middelen, anders dan vanuit de groep zelf en via sponsoring van bedrijven. Via Ede Doet proberen we een bedrag binnen te krijgen om wat meer activiteiten en evenementen te organiseren voor jong en oud in de wijk.


Om u een indruk te geven wat er momenteel speelt hebben wij een aantal zaken voor u op een rij gezet:

- Extra banken in de wijk voor ouderen en wellicht een Jeu de boule baan

- Natuur terug in de wijk, denk hierbij aan insectenhotel en of bijenkasten

- Wat gaan we doen met de processierups, welke stappen kunnen we maken om meer mezen in de wijk te krijgen

- Activiteiten voor kinderen in de wijk, evenementen voor jong en oud

- Koningsdag wat gaan we doen, wijkfeest?

- Domicilie heeft de AED geschonken aan de wijk, waar dit apparaat komt te hangen, moeten voorzieningen worden getroffen

- enz.


Via deze link: https://www.ededoet.nl/activityDetails.php?id=1483 komt u bij ons initiatief en kunt u de cheque doneren aan het Platform.


Alvast hartelijk dank voor uw donatie en op 4 oktober gaan wij alvast een tipje van de sluier oplichten wat we willen gaan doen!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page