top of page
  • Foto van schrijverredactie

Ede Doet, de tweede ronde komt eraan!

Na het succes van Ede Doet, de eerste ronde aan het begin van dit jaar, start volgende week de tweede editie. Ede Doet is een initiatief van de Gemeente Ede, waarbij de inwoners van Ede de kans krijgen, initiatieven die bijdragen aan een betere leefomgeving in hun wijk, te steunen met een cheque van € 7,50 per huishouden. Deze cheques ontvangt u volgende week per post!


Het Platform Simon Stevin wil deze editie graag gebruiken om spullen aan te schaffen die bijdragen aan het beter faciliteren van activiteiten in de wijk. De afgelopen 3 jaar is er veelal gebruik gemaakt van eigen (lees privé) partytenten, staan-tafels, tuinstoelen e.d.Ons doel is met het geld wat we ophalen, partytenten, pionnen, opklapbare picknickbanken, jerrycans, en staan-tafel kunnen aanschaffen. Deze materialen kunnen dan worden ingezet bij een activiteit of evenement georganiseerd door het Platform en tevens inzetbaar bij een initiatief in een straat of deel van de wijk.


Wij hopen natuurlijk dat veel wijkbewoners dit initiatief met de cheque willen steunen. De opbrengst van de eerste editie wordt nu ingezet bij de lopende activiteiten, waarvan de Vossenjacht en PURO in de wijk duidelijke voorbeelden zijn.


Klik hier voor de link naar het initiatief op de website Ede Doet!


Bent u zelf niet in de gelegenheid om de cheque te doneren aan het Platform, dan kunt u deze ook afgeven of in de brievenbus doen bij onderstaande adressen:


Wiesje Boonzaaijerstraat 10

Piet Romboutlaan 59

Piet romboutlaan 46

Barend Veenendaalstraat 7


Wij zorgen ervoor dat de donatie van de cheque ten gunste komt van het Platform.


Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage en steun!0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page