top of page
  • Foto van schrijverredactie

Eerste editie "Vertier in de wijk", leuk succes!

Het was nog even spannend, na weken van zonnig weer en prima temperaturen, waren de voorspellingen voor afgelopen zaterdag minder. Na veel wikken en wegen, wel of niet door laten gaan en de tijd aanpassen, gekozen voor de laatste optie. Nou dat was geluk hebben zeg, precies om 19:00 uur begon het met regenen en kunnen we terugkijken op een geslaagde eerste editie van "Vertier in de wijk"


Rond 17:00 uur kwamen de eerste kleedjes en kraampjes naar buiten, veel kinderen hadden zelf cakejes en koeken gebakken en andere verkochten speelgoed of andere spullen, die nog prima gebruikt konden worden binnen een ander huishouden.


In verband met de corona en het niet vooraf goed kunnen inschatten van de deelnemers was in deze editie gekozen voor kraampjes bij het huishouden zelf voor de deur. Natuurlijk is het leuker als bij de volgende editie dit op een centrale plek kan worden georganiseerd. Het exercitieterrein dat voor de drie torens komt, zal in de toekomst een belangrijke plek gaan worden voor activiteiten en evenementen. In het inrichtingsplan is daar al rekening mee gehouden.