top of page
  • Foto van schrijverredactie

Er gebeurt zoveel...

Elke keer als wij het Simon Stevin terrein oprijden zijn we weer verbaasd, bij sommige projecten gaat het als een speer. Zojuist lazen we op Facebook dat de fundering van het appartementencomplex Bloemkwartier volledig is gestort en gisteren was het ijzerwerk nog zichtbaar. Zie de foto hieronder! Over snelheid gesproken :-)


Ook bij het vredekwartier worden de huizen steeds hoger, een goed teken want dat betekent vaak dat het hoogste punt in aantocht is. Blijdschap bij de toekomstige bewoners, de contouren worden steeds meer zichtbaar, wat men ooit kocht van een plaatje en wellicht wat animatie, wordt nu werkelijkheid.


Goed nieuws voor de toekomstige bewoners van o.a. het Boskwartier, het voormalige Flexforce hotel is bijna volledig gesloopt. Dan is het nog even wachten op het sein veilig voor wat betreft munitie en explosieven en dan kan men daar ook gaan starten met de voorbereidingen voor de tweede fase van het Vredekwartier.

Ook bij de Sysseltse Lanen loopt het voorspoedig, de woningen die zijn verkocht worden nu gebouwd (Fase 1) en onlangs kregen wij al te horen dat Loostad opdracht heeft gegeven om spoedig (medio september) te starten met Fase 2 en het restant van Fase 1 om potentiële kopers meer beleving te geven dan kopen van een plaatje! Er zijn nog een aantal woningen te koop.... dus mocht u nog iemand weten!


En wat een groot gat is er nu te vinden op de plek waar straks de Verbinding wordt gebouwd. Gelukkig gaat het uitgraven machinaal, sluit je ogen en stel je eens voor dat het met de hand zou moeten worden gedaan.... :-) Een gigantische berg met zand en een duidelijke afbakening waar de ondergrondse parkeergarage gaat komen van dit mooie project.


En binnenkort gaat het Officiersdorp in de verkoop en kunnen we leuk nieuws melden over het stuk grond ten westen van het Officiersdorp. We hebben beloofd ons mondje nog even dicht te houden, maar ook dat gaat geweldig worden.

Zit u op het puntje van de stoel, u zult het eerst nog even moeten doen met de Mei editie "Van Niets naar Iets" die naar alle waarschijnlijkheid komend weekend online staat!0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page