top of page
  • Foto van schrijverredactie

Geen zin om te koken?

Bijgewerkt op: 4 nov. 2020

Wist u dat er in onze wijk, medebewoners wonen die actief zijn in één van de sectoren die hard wordt geraakt door de coronacrisis? We hebben het over lokale eetgelegenheden en een bedrijf dat zich voornamelijk richt op feesten en partijen aan huis.


Zoals u weet richten wij ons voornamelijk op de berichtgevingen en bijzonderheden in de wijk en maken voor één keer de uitzondering om deze wijkbewoners een hart onder de riem te steken en ze op deze manier extra te steunen om wat meer aandacht voor ze te vragen.Lokale steun!


Het zal vast een keer voorkomen dat u geen zin heeft om te koken, het zou fijn zijn als u een keer aan ze denkt:


Restaurant stam

Gelegen aan de rand van Ede aan de Otterloseweg staat restaurant Stam, de twee broers Menno en Remco Woutersen zagen in juli 2019 hun grote jongenswens in vervulling gaan, met de start van dit mooie restaurant. Een prima kaart met heerlijke gerechten en nu in verband met de maatregelen een Home@Stam traitteurkaart, die regelmatig wijzigt.


Kijk op: https://www.restaurantstam.nl/traiteur voor meer informatie en het actuele overzicht van de gerechten.


Tom Hartjes

U ziet de bus regelmatig rijden in de wijk, top traitteur Tom Hartjes woont ook in onze wijk en heeft al vele culinaire hoogstandjes op zijn naam staan. Elke week een heerlijk weekmenu en ook voor de Kerst kunt u nu al gaan bestellen.


Kijk op https://www.tomhartjes.nl/product/3-gangen-keuzemenu-wk-45/ voor meer informatie en een actueel overzicht van de gerechten.


Jorisbrood

Wie kent deze topbakker uit Ede nog niet? In één van de oude paardenstallen op het terrein van de Mauritskazerne gaan op woensdag tot en met zaterdag al vroeg de lampen aan, Joris is dan al bezig met het maken van heerlijk en gezonde broden en lekkernijen voor bij de koffie.


Kijk op www.jorisbrood.nl voor meer informatie of ga langs op één van eerdergenoemde dagen en maak gebruik van de take-away mogelijkheden.


Het Smaakpark

Introduceert de makkelijke Donderdag Daghap, in samenwerking met Joris Brood en Eco Fields elke donderdag een heerlijke hap voor thuis. Een betere combinatie kunnen wij ons niet voorstellen :-)


Kijk op www.smaakpark.nl voor meer informatie en de inhoud van de Donderdag Daghap.


Pannenkoekenhuis de Langenberg

De afgelopen jaren, de vaste locatie voor grotere evenementen van het Platform. Vorig jaar nog onze informatiebijeenkomst op deze plek mogen organiseren en trouwe partner van het Platform. Het restaurant is gesloten, wel kunt u terecht voor het afhalen van een pannenkoek.


Kijk op https://www.pannenkoekenhuizen.com/de-langenberg/ voor meer informatie en maak een screenshot van de foto hieronder om 20% korting te krijgen op uw eerstvolgende bestelling.


Eet smakelijk!


ps. Wij proberen ons werk zo zorgvuldig mogelijk te doen, mocht u van mening zijn dat we u vergeten zijn als wijkbewoner en heeft u zelf ook een eetgelegenheid of restaurant die in de rijtje hoort, mail ons gerust via info@platformsimonstevin.nl
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments