top of page
  • Foto van schrijverredactie

Geslaagde Oliebollen Borrel

Het was zeker even spannend, wordt het succes of moeten we alle oliebollen zelf opeten :-) Supergezellig en leuk verzorgd, met financiële ondersteuning van Onis Vastgoed, de projectontwikkelaar van Statuur, al zeggen we het zelf..... De eerste Oliebollen Borrel was met ruim 200 borrelende wijkbewoners een mooi succes. Van 17:00 tot 20:30. uur was iedereen uit de wijk welkom om onder het genot van een drankje en een overheerlijk oliebol (uit de Elise haar keuken) te proeven. Een grote tent, wat heaters, heerlijke glühwein, warme chocomel en limonade voor de kinderen vonden gretig aftrek. Nieuwe bewoners en toekomstige bewoners konden op informele wijze kennismaken met elkaar. Zelf onze burgemeester de heer Rene Verhulst kwam even langs om de sfeer te proeven.Zojuist is alles weer opgeruimd en kijken wij terug op een zeer geslaagde eerste editie. Iedereen die op welke manier heeft geholpen super bedankt en een speciaal dankwoord richting de nieuwe bewoners van het Officiersdorp voor het kunnen aftappen van elektriciteit.


Voor morgen pas op met vuurwerk, houd rekening met mens en dier, steek alleen af op de momenten dat het mag, handhaving en politie zullen ook onopvallend de wijken in Ede een bezoek brengen.


Namens het Platform Simon Stevin en Onis vastgoed wensen wij u een mooie jaarwisseling en veel gezondheid, geluk en woonplezier in deze prachtige wijk in wording.


Geniet van de aftermovie!
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page