top of page
jimcalderhead

Geslaagde Pieten actie in de wijk!

Wat een groot aantal leuke en positieve reacties hebben wij mogen ontvangen, dank daarvoor! Pieten Paniek in de wijk is super geslaagd, 3 pieten, een bakfiets, regenachtig weer, veel wind, maar heel veel lol, dat waren de ingrediënten afgelopen donderdagavond.



Rond 16:30 uur vertrokken 3 pieten met heel veel amandelstaven de wijk in, huis aan huis met een vrolijke noot en een smakelijk gebaar van het Platform Simon Stevin. Een ludieke (corona-proof) actie die we niet hadden kunnen doen zonder de medewerking en sponsoring van Stargroup Financieel advies uit Ede, experts op het gebied van hypotheken en verzekeringen en NH 1816 verzekeringen.



Door de COVID-19 maatregelen kunnen wij als Platform minder activiteiten organiseren dan normaal. Om toch te laten zien dat we trots zijn op deze wijk en de inwoners, was het een goede keuze iets te doen rond de feestdagen. Vorig jaar was het een cheque van Tuincentrum de Oude Tol, dit keer iets lekkers voor bij de koffie.



Volgende week staat het Schone Helden nog op het programma, half januari komt de werkgroep activiteiten met het voorlopige programma voor het eerste halfjaar van 2021.

Lijkt het u leuk om daaraan bij te dragen of lijkt het u leuk om te helpen, meld u dan aan via info@platformsimonstevin.nl




0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page