top of page
  • Foto van schrijverredactie

Heidestad in juni in de verkoop!

De planning Er is de afgelopen maanden hard aan het plan gewerkt en de voorbereidingen voor de start verkoop zijn in volle gang. Deze vindt sowieso plaats in juni; de exacte datum staat nog niet vast, die maken we bekend in de volgende nieuwsbrief.Het plan In totaal worden er in Heidestad 53 woningen gerealiseerd op de grens van stad en natuur. Een prachtige rustige buurt met veel oud hout waar alleen bestemmingsverkeer komt en die grenst aan de boomrijke Sysseltselaan. Het plan wordt zorgvuldig ingepast in de bestaande bosrijke en cultuurhistorisch waardevolle omgeving van het voormalige Simon Stevin kazerneterrein. 


Het ontwerp In de vorige nieuwsbrief vertelden we al, dat Studio Komma en KOW beiden een deel van de woningen ontworpen hebben. Daarmee is een gewenste diversiteit in architectuur en woningtypes bereikt, waardoor er veel te kiezen valt. Grote gevel openingen, het bijzondere metselwerk en de strakke detaillering geven de woningen een moderne uitstraling. Om een eenheid in de wijk te creëren worden natuurlijke materialen en ingetogen kleuren toegepast. Een belangrijk onderdeel in het ontwerp is de open leefruimte, die zorgt voor veel licht en een flexibele indeling mogelijk maakt. Met andere woorden; u kunt dus zelf bepalen waar u wilt wonen, werken of koken.  Duurzaamheid De woningen zijn energieneutraal, voorzien van triple glas, aangesloten op het warmtenet en natuurlijk gasloos. Helemaal van deze tijd dus, met lage energielasten, veel comfort en klaar voor de toekomst.


Heidestad, een modern woonproject in een historische setting voor mensen die waarde hechten aan vorm en kwaliteit!


Alle informatie over dit nieuwe en bijzondere project is te vinden op de website www.heidestad.com vanaf juni dus ook de prijzen en plattegronden van de woningen. We zullen dus nog even geduld moeten hebben!


bron: nieuwsbrief Heidestad

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page