top of page
  • Foto van schrijverredactie

Help je visite op weg naar je droomhuis!

Nieuw huis, de overhandiging van de sleutel en iedereen mag komen kijken... Nieuwe wijk, onbekende straatnamen en een navigatiesysteem dat nog een update moet hebben om het goed te kunnen weergeven. Vorige week stonden de straatnamen voor een deel al wel op Google Maps, een goed teken aangezien dit toch wel de grootste partij is als het gaat om zoekfunctionaliteiten.Toch zijn er al diverse andere aanbieders die de wegen met en zonder huisnummers goed weergeven:


WAZE: een super makkelijke app, die je de beste alternatieve route geeft als er files zijn en of omleidingen en zeer frequent een update heeft om alle nieuwbouwprojecten bij te blijven.


OPEN STREET MAP: een open platform waar iedereen updates kan plaatsen om zo wereldwijd alles goed in kaart te kunnen brengen. Wegen, rivieren, bruggen, nieuwe snelwegen en zelfs kroegen kunnen worden toegevoegd.


WHATSAPP: Wat ook prima werkt is een locatie pointer versturen via deze berichtendienst, als je erop klikt opent Google Maps, of Kaarten van Apple en brengt de navigatie je er naar toe.Nog een laatste tip om straks alle belangstellende een kans te geven je woning te komen bekijken en je niet teveel van je werk af te houden....... Plan een Open Avond!

Het klinkt misschien raar maar het geeft rust, één avond alle vrienden, familie en bekenden en daarna kun je ongestoord werken aan je droomhuis!


De komende weken zullen er verschillende projecten en of delen van een project worden opgeleverd, doe er je voordeel mee!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page