top of page
  • Foto van schrijverredactie

Huren in de wijk Simon Stevin

Het is bijna zover, als we de website mogen geloven worden de eerste appartementen begin 2021 opgeleverd in de wijk. Bij binnenkomst verrijzen aan de linkerzijde drie toren die in totaal straks 90 appartementen herbergen die gehuurd kunnen worden via Bouwinvest.De appartementen hebben een woonoppervlakte van ca. 81 tot 129 m². U heeft de keuze tussen twee, drie- of vierkamerappartementen. Welke keuze het ook wordt, ze zijn allemaal luxe afgewerkt en beschikken over eigen buitenruimte. Het is er heerlijk wonen in een bijzondere en aangename omgeving en uw auto kunt u straks kwijt op één van de 150 parkeerplaatsen die er aan de achterzijde worden gesitueerd.De groene woonomgeving, grenzend aan de Veluwe had een inspirerende werking op het aspect duurzaamheid in het bouwproces. De aandacht die hieraan is besteed is nadrukkelijk merkbaar en begint al in uw eigen woning. Deze is volledig voorzien van vloerverwarming, waarbij iedere ruimte individueel regelbaar is. Het appartementencomplex is voorzien van zonnepanelen en is aangesloten op een collectief warmtenet. Dat wil zeggen dat alle woningen gebruik maken van dezelfde warmtebron, wat niet alleen duurzaam is, maar ook de energiekosten laag houdt.


Zelfs over het gebruik van bouwmaterialen is zoveel mogelijk nagedacht over de duurzaamheid. Zo zijn de meeste materialen circulair, dus na hun levensloop herbruikbaar.


De huurprijzen variëren tussen de € 900 - € 1100 per maand exclusief servicekosten van € 50,00 per maand. U woont voor dat geld dan wel op één van de mooiste plekken van Gelderland, en krijgt veel waar voor uw geld.


Heeft u interesse of wilt u meer informatie, kijk dan op de projectwebsite: https://hureninsimonstevin.nl/


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments