top of page

Inrichting Bospark

Geleidelijk krijgt onze wijk steeds meer vorm en invulling. Er wordt nu gewerkt aan het exercitieterrein en het Heidepark is voorzien van speeltuinen en de heide is daar ingezaaid.

Speeltoestellen

Inmiddels zijn er concrete plannen om te starten met de inrichting van het Bospark (tussen Piet Romboutlaan, Henk Wildenburglaan en Gebroeders Van Steenbergenplantsoen). Het plaatsen van de speeltoestellen is gepland voor week 14 (4 t/m 8 april). Er is besloten om de speelplek te verkleinen om meer bomen te kunnen behouden.

Trapveld

Goal

In dezelfde periode wordt het trapveldje ingezaaid. Bij het trapveld zijn er geen grote wijzigingen ten opzichte van het eerdere ontwerp. Het veld wordt ingezaaid en wordt voorzien van doeltjes aan beide kanten. Wie weet kunnen we deze zomer voor de jeugd al een ‘Simon Stevin WK’ organiseren!



Aanleg Bospark: planning onbekend

De planning van de aanleg van het daadwerkelijke Bospark en de paden is helaas nog niet bekend. Deze aanleg is afhankelijk van de planning en verlening van de kapvergunning en het maken van afspraken met de aannemers van de paden en het groen. Zodra we hierover meer weten zullen we je uiteraard informeren.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Alle video's

Alle video's

Projecten:

Huis ter Hei

De Verbinding

De Sysseltse Lanen

De Sysseltse Droom

Wonen met Statuur

Officiersdorp

Vredekwartier

Bloemkwartier

De Parkwachter

Wonen aan de Bosrand Ede

Heidestad

Algemene informatie;

info@platformsimonstevin.nl

© 2024 Platform Simon Stevin

bottom of page