top of page
  • Foto van schrijverredactie

Kavels in de verkoop op Simon Stevin terrein

Heeft u ook zo genoten van de vakantie, wij van het Platform wel, dus we kunnen er voor komend jaar weer tegen aan! Wat kunt u van ons gaan verwachten, binnenkort weer een editie van Niets naar Iets, 4 oktober een informatieve avond van het Platform bij Pannenkoekenhuis de Langenberg, de presentatie van de komende activiteiten in de wijk en natuurlijk een update van de verschillende lopende onderwerpen in de wijk.We moesten even geduld hebben maar in september gaan er maar liefst 28 kavels in de verkoop, met een prijsklasse tussen de € 240000 en € 480000 en de kavels zijn ruim ( 385 - 775 m2). Wonen op het Simon Stevin terrein in je eigen droomhuis komt dus wel heel dichtbij op deze manier.


Wanneer de kavels exact in de verkoop gaan, is bij ons nog niet bekend, we verwachten dat er veel vraag naar is nu de wijk steeds meer vorm krijgt. Ligt een eigen kavel net iets boven het budget, er zijn nog maar een paar unieke woningen te koop bij het project www.wonenmetstatuur.nl en nog voldoende aanbod bij www.heidestad.com


Kortom de markt is in beweging, men is gestart met de bouw van De Parkwachter en bij het Vredekwartier zijn net voor de bouwvakantie nog een aantal woningen opgeleverd.


Wonen op het Simon Stevin wordt steeds leuker en.... gezelliger!


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page