top of page
  • Foto van schrijverredactie

Nieuwe activiteiten in de wijk Simon Stevin

Gisterenavond heeft de projectgroep activiteiten/activiteiten weer bij elkaar gezeten en de planning gemaakt voor de komende 5 maanden. En al zeggen we het zelf, we hebben weer een gevarieerd programma opgesteld voor jong en oud.


Zoals bij u al bekend staat er voor 26 oktober een Speurtocht gepland in de wijk. Een superleuk en gezellig evenement voor kinderen van 6-12 jaar. Er hebben zich al 23 kinderen aangemeld en er is nog plek voor meer. Wacht niet te lang want, vol is vol..Op 10 november komen de sportievelingen aan bod. Onder het motto "Samen uit, Samen thuis" organiseren wij een mountainbiketocht over de Veluwe (uw achtertuin). Naast een stuk over het mountainbike parcours zullen wij ook andere mooie plekken bezoeken die voor zowel beginners als gevorderden, goed te berijden is. U kunt zich nu al aanmelden!


30 december staat in het teken van de Oliebollenborrel. Ter hoogte van "De Verbinding"zal de geur van heerlijke vers gebakken oliebollen op u af komen tussen 17:00 - 20:30 uur. Leuk voor jong en oud!

Neem gerust uw eigen favoriete drankje mee!18 januari gaan we de natuur in samen met de boswachter. Bent u ook allemaal zo benieuwd wat er leeft in uw achtertuin? Samen trekken we de Sysselt in en gaat u dingen zien waar u voorheen waarschijnlijk zo voorbij liep. Aanvang 15:30 uur en ook deze activiteit is leuk voor jong en oud.

Zodra er meer informatie bekend is kunt u zich opgeven via deze website!


14 maart is dag van NL Doet, ook daar willen wij dit jaar bij aansluiten. Op welke manier zullen wij binnenkort bekend maken. De focus ligt eerst nog op de aankomende evenementen voor dit jaar!


Mocht u willen meehelpen met het organiseren van één van deze activiteiten, meld u gerust aan via onze website onder vermelding van vrijwilliger!


Heeft u zelf nog een leuk idee, schroom niet om het met ons te delen.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page