top of page
  • Foto van schrijverredactie

Om stil van te worden...

Alleen in de Sysselt is het wat drukker dan normaal op de doordeweekse dagen, verder is het heel rustig in de wijk. Kinderen spelen buiten, scholen zijn dicht en veel ouders werken vanuit huis. De maatregelen die zijn opgelegd worden goed opgevolgd, met maar één doel deze nare situatie gauw achter ons te laten. Echter zal dat, gezien de berichtgeving nog wel even op zich laten wachten.Om te laten zien dat we trots zijn op onze hulpverleners hebben de bewoners van De Verbinding de vlag wapperen, een mooi gebaar.


In Ede worden verschillende initiatieven opgestart (link naar corona hulp ede) om elkaar te helpen, ouderen voorzien van boodschappen, gewoon een luisterend oor via een opengesteld telefoonnummer en of een kaartje sturen naar iemand waarvan zijn of haar bijzondere verjaardag niet kan doorgaan. Het zijn vaak maar kleine gebaren, die deze komende weken van isolement, toch wat lichtpuntjes kunnen geven.


Er zijn al heel veel steunbetuigingen binnen om vanavond (17/03) om 20:00 uur een drie minuten durend applaus te laten horen voor alle zorgverleners,Vanuit het Platform willen wij er ook graag voor u zijn, mocht u aan huis gekluisterd zijn in verband met het virus en bijvoorbeeld boodschappen nodig hebben waarin buren of andere niet kunnen voorzien, neem gerust contact met ons op, u kunt ons bereiken op het nummer 0629054939, ons kernteam staat voor u klaar voor het doen van een boodschap.


Voor de volledigheid, de geplande Schone Helden in april en het paaseieren zoeken (was nog niet gecommuniceerd) gaat niet door!


Namens het Platform wensen wij u allemaal veel gezondheid toe en pas goed op elkaar.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments