top of page

Oproep aan Sysseltse Droom eigenaren!

Het is al weer even geleden dat de loting heeft plaatsgehad voor wat betreft de kavels van de " Sysseltse Droom" in de wijk Simon Stevin. Alle kavels zijn onder optie, nu is men vast druk bezig met het ontwerp, de inrichting en om een goed overzicht te krijgen van de kosten. Mooie stappen die er dus gemaakt worden op dit moment. Veel van die stappen roepen ook vragen ook, dat hebben wij van het Platform gemerkt. Zeer regelmatig krijgen wij berichten van mensen die een kavel onder optie hebben en graag e.e.a. zouden willen overleggen met andere kavel eigenaren.In het kader van de AVG mag de makelaar de privé gegevens niet bekend maken, daarvoor is ook alle begrip. Wij kunnen het wel omdraaien, door de toekomstige eigenaren met elkaar in contact te brengen!


Mocht je interesse hebben om met andere (toekomstige) kavelbezitters in gesprek te gaan, zaken te delen en wellicht collectief voordeel te halen, stuur een mail naar info@platformsimonstevin.nl met als onderwerp SYSSELTSE DROOM met daarin je naam, hoe mensen met je in contact kunnen treden, telefonisch, per mail en het kavelnummer. Wij verzamelen alle gegevens en zodra we een overzicht hebben zullen we de mail delen met diegene die hebben gereageerd. (uiterlijk 20 mei gaan we de lijst delen)


Met het doorsturen van de gegevens, ga je akkoord met het feit dat je gegevens enkel voor de groep Sysseltse Droom worden gebruikt. Na het rondsturen zullen wij de gegevens verwijderen uit ons systeem!


Succes met al jullie plannen!0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page