top of page

Piet Romboutlaan afgesloten

Zoals jullie hebben gemerkt is een belangrijk deel van Piet Romboutlaan afgesloten in verband met het aanbrengen van de definitieve bestrating. Hierdoor is Piet Romboutlaan niet bruikbaar als toe- en uitgang van onze wijk. De uitgang via de Elias Beeckmankazerne is nu de enige optie. De werkzaamheden duren in elk geval tot eind november.

De gemeente is overvallen door deze werkzaamheden, want ze stonden voor een later tijdstip op de planning. Hierdoor is het Platform ook niet ingelicht. De direct omwonenden hebben wel een brief ontvangen, maar aangezien ongeveer alle bewoners last hebben van deze werkzaamheden, was het beter geweest als de aannemer dit breder had gecommuniceerd.


We vragen iedereen om rekening met elkaar te houden:

  • Let op je snelheid (er wordt nu erg hard door de wijk gereden)

  • Parkeer je auto zo veel mogelijk op eigen terrein, zodat de mensen die nu niet bij huis kunnen parkeren een plekje elders kunnen vinden.
2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 opmerkingen


R Timmer
R Timmer
15 okt. 2023

Ook bij de andere afsluitingen binnen de wijk en eerder de toegang vanaf de n224 zijn alleen de direct aanwonenden geïnformeerd en niet de andere bewoners die daar net zo goed door worden getroffen ook al wonen ze een paar meter verder bij de afsluiting vandaan. Ik heb dit bij de aannemer aangegeven, maar reactie was dat ze van de gemeente andere bewoners niet hoeven te informeren. Dus dan gebeurt dat niet. Hier ligt dus wat mij betreft een taak voor de gemeente om betere afspraken met aannemers te maken.

Like

Margriet pastor
Margriet pastor
13 okt. 2023

Het zou fijn zijn als de omleidingsroute wordt aangegeven!! Natuurlijk had iedereen die hiermee te maken heeft geïnformeerd moeten worden. Is deze afsluiting ook aan de hulpdiensten gecommuniceerd?

Like