top of page
  • Foto van schrijverredactie

Projecten wijk Simon Stevin

Bijgewerkt op: 12 nov. 2019

De wijk krijgt steeds meer vorm, een groot deel van de projecten in aanbouw naderen de oplevering en op sommige plekken worden de eerste contouren zichtbaar van de tuinen die het geheel compleet maken!


De inrichting van de bouwplaats voor het project Statuur start ergens volgende maand, Thomas Perik van Onis Vastgoed geeft aan dat ze niet kunnen wachten om te gaan beginnen. Momenteel is 75% van de woningen verkocht en er lopen nog diverse gesprekken met kandidaten voor de laatste 25% procent. De wijk is binnenkort een mooi project rijker, Statuur past echt op deze mooie plek van de Veluwe, aldus Perik. En binnenkort presenteert hij iets heel leuks voor de hele wijk........... we houden u nog even in spanning! Meer informatie www.wonenmetstatuur.nlHeidestad, laat via de website zien dat er tot nu toe één koopcontract daadwerkelijk is getekend en er 4 woningen in optie zijn. Toch maar even contact gelegd met Bolthof van den Top, die duidelijk aangeven dat er zeker interesse is voor het project, maar ook nog wat onzekerheden die moeten worden weggenomen, om echt de aandacht te krijgen die het project verdient. Waar vindt je nog een soortgelijk project aan voor deze prijzen! Het lijkt fors, echter als je leest wat allemaal inclusief is, het gebruik van de materialen en de vele extra's zoals een luxe keuken en badkamer, dan valt het allemaal nog wel mee. De onzekerheden zijn echter de komst van de parklaan en wanneer er gestart gaat worden. De bouwer, Hegemans, bevindt zich veelal in exclusieve segment en is voornemens alvast wat woningen te willen gaan bouwen om de potentiële koper verder over de streep te trekken. Bolthof bevestigd nogmaals dat het project mooi gaat worden en uniek voor Ede en omgeving, meer informatie staat op www.heidestad.com.Natuurlijk ook even contact gezocht met Ditters, Ron Toering gevraagd wat de status is van Puur op de Heide. Er lopen momenteel gesprekken en over de inhoud kan hij geen mededelingen doen, dat het project niet het succes qua verkoop heeft wat men had verwacht wordt ook zeker niet ontkent. Ede is hier wellicht nog niet klaar voor, het zijn flinke prijzen, maar de ligging is dan ook meer dan uniek. Zodra er meer bekend is, laten wij het zeker weten. Vooralsnog houden de bewoners van de Pieter van de Varklaan nog een mooi uitzicht op bos en heide.


Doordat het Platform ook steeds verder groeit en er bewoners aansluiten die in de nog op te leveren projecten gaan wonen, zitten wij dichtbij het vuur :-)


De woningen bij de Verbinding worden begin december opgeleverd, momenteel is men bezig met de infrastructuur op het terrein rondom, krijgt de daktuin steeds meer vorm en is van Ree bezig met de laatste loodjes. Een mooie aanwinst voor de wijk.... succes met klussen straks!


Het Bloemkwartier is ook bijna klaar en vanaf week 49 worden ook daar de eerste appartementen opgeleverd, dus in plaats van lekker bij de Kerstboom, zal het werken zijn rondom de feestdagen om alles naar het zin te krijgen. Ook voor deze toekomstige bewoners, heel veel klusplezier.


Dan tot slot de woningen bij het Boskwartier, we hebben al veel datums gehoord, welke juist is dat durven wij niet te zeggen. Momenteel is Kelderman bezig met de tuinmuren, de carport en de laatste infrastructuur rondom de woningen, de oplevering laat vast niet heel erg lang meer op zich wachten. Met de oplevering van deze (ook) bijzondere woningen is het project Vredekwartier dan helemaal afgerond. Het is dus voor deze groep nog even spannend, we duimen mee..


Bij de Sysseltse Lanen gaat het ook heel hard, de eerste woningen schijnen nog dit jaar te worden opgeleverd (gerucht), het betreft dan de woningen die tussen fase 1 zijn gebouwd. Het wordt steeds beter zichtbaar dat dit ook een heel mooi project is geworden, diegene die destijds niet zijn ingestapt zullen zich vast nog wel eens achter de oren krabben. Van de drie aangeboden keuzes van architect, zijn er uiteindelijk twee werkelijkheid geworden.


Het officiersdorp ziet er ook steeds leuker uit, aan de Piet Romboutlaan zijn de eerste steigers weggehaald, vandaag is men gestart met het smeren van de dekvloeren aan de Wiesje Boonzaaijerlaan. Ergens eerste kwartaal 2020 zullen de eerste sleutels worden overhandigd aan de kopers. Wederom een waardevolle aanvulling op deze mooie wijk.
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page