top of page
jimcalderhead

Schone en echte helden vandaag

Bijgewerkt op: 31 mei 2021

Wij kijken terug op een drukke, gezellige en vooral zonnige dag. De leden van de werkgroep Groen en Leefbaarheid waren al vroeg uit de veren om alles in gereedheid te brengen voor de 5e editie van Schone Helden. Dit keer met maar liefst 62 wijkbewoners die hun handen uit de mouwen staken om de wijk weer schoon te maken.

Door de stevige wind van de afgelopen weken, was er veel plastic en troep verder de wijk ingewaaid. Met vuilknijpers, vuilniszakken en de inzet van een aanhanger hebben we met z'n allen de klus weer weten te klaren.


Rond 11:00 uur was het tijd voor kop koffie, thee en voor de kinderen limonade en iets lekkers uit eigen keuken. De wijk is weer schoon en hopelijk blijft dat zo....




Vossenjacht


Om 19:00 uur was het eindelijk dan zover, de werkgroep activiteiten en evenementen had een Vossenjacht georganiseerd. Maar liefst 71 kinderen hadden zich opgegeven voor dit jaarlijkse evenement. 14 vossen hadden zich verkleed als superhelden en zich verstopt in de wijk, elke vos had een letter en alle letters samen vormden een wachtwoord om in het Bospark een lekker glaasje drinken te krijgen met een aantal marshmallow.


Van Ironman tot een ontsnapte boef en van twee schone helden in het park tot een hartenheld in de speeltuin, allemaal kregen ze heel veel kinderen achter zich aan om de letters te bemachtigen. Fijn dat we weer iets konden organiseren, de reacties van de kinderen en ook de ouders waren dan ook erg leuk.


Nu de maatregelen inzake COVID -19 verder worden afgebouwd, lijkt het steeds meer op dat de komende activiteiten ook kunnen doorgaan. Daarover binnenkort meer, houd de website goed in de gaten. Noteer alvast 20 juni in jullie agenda voor de familiefietstocht, meer informatie via deze link https://www.platformsimonstevin.nl/familiefietstocht


Allemaal bedankt voor jullie komst en hulp deze dag! Een speciaal dank voor de 5 musketiers van het Bloemkwartier :-)























































0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page