top of page
  • Foto van schrijverredactie

Schop in de grond voor eerste fase Heidestad Ede

In augustus start de bouw van de eerste fase van het plan Heidestad Ede. In dit plan worden in totaal 52 royale woningen gebouwd op het bosrijke terrein van de voormalige Simon Stevinkazerne aan de oostkant van Ede. In de eerste fase van 26 woningen zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Wat Heidestad onderscheidt van andere bouwprojecten in de regio is de omgeving: de nieuwe woningen komen in een gebied met bestaand natuur en veel volwassen bomen. Bovendien ligt de nieuwe wijk tegen een uitgestrekt gebied van bos en de heide. “We zijn echt gevallen voor de prachtige omgeving van Heidestad”, zeggen Stefan en Nienke, kopers van een van de woningen. “Je loopt straks direct vanuit je huis het bos in.”

“We hebben gekozen voor een twee-onder-een-kapwoning”, zegt Mick, een van de andere kopers. “Het is een lichte woning; dat vinden we erg prettig. De indeling is anders dan anders, heel open en ruimtelijk.”Er is in de toekomstige woonbuurt Heidestad veel diversiteit; alle woningen in het plan zijn uniek. De plattegronden zijn niet-standaard en er is veel ruimte voor maatwerk. De woningen zijn ruim van opzet, met achtergevels tot bijna tien meter breed. Ze zijn daarnaast voorzien van grote ramen en zijn bovengemiddeld afgewerkt, met onder meer een Bulthaup keuken en hoogwaardig sanitair. Uiteraard zijn de huizen zeer energiezuinig en comfortabel.

Heidestad wordt verkocht en gebouwd in een aantal fasen. Van de eerste verkoopronde van 26 woningen zijn er nog acht beschikbaar. Het gaat om ruime, rijk gebouwde woningen met woonoppervlaktes van 165 tot 184 vierkante meter en percelen van 200 tot 400 vierkante meter. Ongeveer de helft van de eerste 26 woningen wordt nu gerealiseerd, de andere woningen volgen zo snel mogelijk daarna.

Heidestad Ede is een ontwikkeling van de Hegeman Bouwgroep. Verkopend makelaars zijn Van Roomen Van de Bunt Makelaars en Bolthof van den Top, beide gevestigd in Ede.


Of kijk op www.heidestad.com

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments