top of page
  • Foto van schrijverredactie

Speeltuinen op het Simon Stevin

Bijgewerkt op: 10 jun. 2019

Met de bijna afgeronde oplevering van het project Huis ter Hei, de snelle bouw van de Sysseltse Lanen en het Officiersdorp begint de wijk steeds meer vorm te krijgen. Een goed teken, de impressie begint werkelijkheid te worden. En waar gezinnen komen te wonen moeten voorzieningen worden getroffen en voor onze jongere bewoners mag natuurlijk een speeltuin niet ontbreken. Een belangrijk schakel voor de jeugd om nieuwe vriendjes te maken, lekker te spelen en een plek waar de vrije tijd nuttig kan worden besteed.


(foto is ter illustratie van het bericht)


Het Platform zet zich in om de wijk meer leefbaar, veilig en vooral aantrekkelijk te maken en op termijn te houden. Dat gaan wij doen door activiteiten te organiseren, met de wijk in gesprek te gaan en vooral partijen met elkaar te verbinden om het leefklimaat verder te optimaliseren.De projectgroep Sport en Spelen is gevraagd door het projectbureau Veluwse Poort actief mee te denken over de speeltuinen en speel aanleidingen die er gaan komen op het terrein. We mogen met recht trots zijn op de hoeveelheid en de gedachte erachter, mede door het plaatsen van een stormbaan op het terrein. Deze laatste is niet eens meegenomen in de overige plekken, dus mogen we beschouwen als een bonus.


Met deze eerste poll, willen we een aanzet maken om u te betrekken bij de verdere besluitvorming. Een belangrijk item is de leeftijdsbepaling per speeltuin, wij hebben een aanzet gemaakt en u mag hier als toekomstig bewoner ook wat van vinden. U kunt daarvoor gebruik maken van de poll, wilt u aanvullend nog wat kwijt dan kan dat middels het contactformulier of per mail naar info@platformsimonstevin.nl , wij zullen ervoor zorgen dat alle reacties worden verzameld en worden besproken in een volgend overleg. Natuurlijk houden wij u op de hoogte!


De Poll is gesloten! Alle informatie wordt verwerkt om te bespreken bij de gemeente Ede op 12 juni 2019

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page