top of page
  • Foto van schrijverredactie

Staal van Lies!

Bijgewerkt op: 14 jun. 2018

Een nieuwe rubriek aan onze Platform website is in en rondom het huis. Nu de eerste projecten richting de eindfase lopen is het leuk om in gesprek te gaan met bedrijven die het echte woongenot kunnen creëren. Een veel gehoorde opmerking is dat men kiest voor natuurlijke producten in het huis, mede vanwege de omgeving wil men de uitstraling ook natuurlijk hebben. Stalen deuren is er één van en na wat speurwerk kwamen wij in contact met Staal van Lies.


Achter dit redelijk jonge bedrijf zit Marlies Bos, een persoon met de voorliefde van interieuraccessoires, verf, gietvloeren en sinds een paar maanden ook een brede lijn stalen deuren opgenomen in haar assortiment. De binnenkomst is hartelijk, een verse bak koffie en Marlies vertelt waar het allemaal begon. Ze miste een clustering van bedrijven die producten net even scherper in de markt kunnen zetten, maatwerk kunnen leveren en dat tegen scherpe tarieven. Het duidelijkste voorbeeld zijn toch wel de stalen deuren, volgens Marlies. Op internet zijn er heel veel aanbieders, die veelal werken met vaste maten, vaste prijzen en geen montage verzorgen. Wij werken niet met vaste maten, de klant geeft aan hoe het ontwerp moet zijn, welke kleur coating, het aantal vlakken en welk glas. In de showroom heb ik een groot aantal voorbeelden staan en ook een waaier met de kleuren.


Omdat wij zelf de deuren maken, kunnen wij vrij snel schakelen en zijn zeer specifieke wensen ook toe te passen, zonder veel meerkosten. Gemiddeld duurt de fabricage tussen de 4-6 weken en kan er dus aansluitend een afspraak worden ingepland om de deuren en of wanden te komen plaatsen bij de klant.


Vaak zien we dat uit een eerste order ook een vervolg komt met betrekking tot kleuradvies of een meubel of verlichting wat bij ons ook kan worden gekocht! Kortom alles wat nu hip en trendy is, steken wij in een eigen jasje . het interview loopt ten einde en er komt een jong stel binnen, beide zijn erg enthousiast over de kleur op de muur in de slaapkamer, men wil de woonkamer ook onder handen gaan nemen. Marlies maakt plaats aan tafel en onder het genot van een goeie bak koffie, wordt het gesprek met de enthousiaste klanten voortgezet. Wij schudden elkaar de hand en ik bedank haar voor het leuke gesprek.Op de valreep krijg ik nog te horen dat iedereen die op het Simon Stevin terrein komt te wonen nog eens extra 10% korting krijgt bij een bestelling. CODEWOORD SIMON STEVIN Tevens organiseert ze op 30 juni een speciale dag, met speciale acties en een hapje en een drankje. U bent welkom tussen 10:00 en 17:00 uur

Wilt u Staal van Lies bezoeken, de showroom is te vinden in Veenendaal, op steenworp afstand van de woonboulevard, aan de Nijverheidslaan 16a of bekijk de Facebookpagina of kijk op www.staal-online.nl

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page