• redactie

Statuur : De laatste woningen in de spotlight!

Komende zaterdag worden de laatste woningen van het project "Statuur" extra onder de aandacht gebracht bij het grote publiek. Nu de mensen steeds meer de contouren gaan zien van de verschillende projecten, kan men beter een beeld vormen van een eventueel nieuwe woonplek, aldus Nick de Boer van Domicilie makelaars. Het is nu bijna een jaar geleden dat het project officieel in de verkoop kwam en de reacties, zijn nog steeds lovend. Statuur is geen standaardproject, de vele opties en natuurlijk de ligging maken dit project net even anders en waar men vorig jaar wellicht wat opkeek tegen de prijs, zien nu dat dit allang is ingehaald door andere projecten.Dat laatste is vooral aan de orde, vorige week is de laatste tweekapper onder optie gekomen, dat nog niet gelijk wil zeggen dat deze woningen ook daadwerkelijk door de betreffende optant gekocht worden. Natuurlijk hanteren wij een reservelijst, dus er zijn nog mogelijkheden.


Komende zaterdag brengen we alle partijen bijeen op locatie, de architect, projectontwikkelaar, de aannemer en natuurlijk zijn wij als makelaar ook aanwezig, aldus Nick.


Iedereen die we nog niet genoeg hebben weten te overtuigen nodigen we dan ook van harte uit om langs te komen en de locatie te bekijken waar de mogelijke "nieuwe" zich bevindt.

heeft u al een woning gekocht bij dit mooie project of een optie, natuurlijk bent u dan ook van harte welkom, u als geen ander kan kan het beste het "statuur" gevoel omschrijven en overbengen.


Locatie: Simon Stevin terrein, t.h.v. de Piet Romboutlaan (google maps kent de locatie)

Zaterdag 22 juni 10:30 - 12:00 uur0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Neem contact op met het Platform:

Werkgroep Groen & leefbaarheid

groenenleefbaarheid@platformsimonstevin.nl

Werkgroep Veiligheid & verkeer

veiligheidenverkeer@platformsimonstevin.nl

Werkgroep Activiteiten & evenementen

activiteitenenevenementen@platformsimonstevin.nl

Projecten:

Huis ter Hei

De Verbinding

De Sysseltse Lanen

De Sysseltse Droom

Wonen met Statuur

Officiersdorp

Vredekwartier

Bloemkwartier

De Parkwachter

Wonen aan de Bosrand Ede

Heidestad

Algemene informatie;

info@platformsimonstevin.nl

© 2021 Platform Simon Stevin