top of page
  • Foto van schrijverredactie

Stoel vrij met Kerst

Namens Malkander brengen wij graag onderstaand bericht onder uw aandacht! Alles onder voorbehoud van de op dat moment geldende coronamaatregelen!


Kerst gaat over omzien naar elkaar, er voor elkaar zijn, samen zijn. Een grote groep mensen viert kerst alleen. Tijdens de kerstdagen is eenzaamheid het meest schrijnend. Op deze dagen speelt verbinding, zingeving en contact met de medemens juist een belangrijke rol.

STOELVRIJ biedt een mogelijkheid voor diegene die graag iets voor een ander wil betekenen, juist met kerst! Bekijk de flyer

Wil jij met kerst iemand verrassen met een lekkere maaltijd? Of wil jij met kerst graag een lekkere maaltijd krijgen?


Iedereen kan zich opgeven! Samen eten met aandacht voor elkaar maakt deze dagen voor iedereen plezieriger en zinvoller!

Malkander verzorgt met inzet van enthousiaste en bekwame vrijwilligers de matches tussen de aanbieder en de gast.

Meld je aan via het aanmeldformulier als Gast of als Aanbieder.


Aanmelden als gast Meld je aan als gast. In het aanmeldformulier kun je aangeven of je bij de aanbieder als gast (of meerdere) aan tafel je kerstmaaltijd wilt (variant 1) of als je het nog niet aandurft kun je de maaltijd thuisbezorgd krijgen (variant 2).

Na je aanmelding neemt Malkander contact met je op. Details als dieet, allergie, vervoer, dag en tijdstip kunnen dan worden besproken.


Aanmelden als aanbieder Meld je aan als aanbieder. Je bereidt een maaltijd voor een of meerdere gasten. Deze gast(en) schuiven aan bij de kersttafel bij jou thuis of je brengt een zelfgemaakte maaltijd bij een of meerdere gasten thuis.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page