top of page
  • Foto van schrijverredactie

Tweede AED voor de wijk Simon Stevin

Goed en vooral veilig nieuws voor de (toekomstige) bewoners van de wijk Simon Stevin. Nu het appartementen complex de Verbinding bijna volledig is opgeleverd, kwam Maaike van Doorn, de verkoopmakelaar met een leuke verrassing voor de wijk.


De verkoop mogen verzorgen van één van de twee mooiste appartementencomplexen van Ede, de Verbinding en de Parkwachter, dat is natuurlijk erg leuk en tijdens het gehele traject ontstonden er leuke contacten met de toekomstige bewoners. De wijk Simon Stevin is in beweging, zo ook het Platform dat zich inzet om de wijk nog leuker, groener en vooral veiliger te maken.



Vooral dat laatste sprak mij aan, aldus Maaike van Doorn, dit in combinatie met de contacten die waren gelegd, wilde wij iets extra's doen aan de veiligheid en doneren wij een extra AED aan de wijk Simon Stevin, die op een makkelijk bereikbare plek komt te hangen nabij het complex. Een een AED kan levens redden, het draagt bij aan een veilig gevoel voor iedereen in de wijk, daar dragen wij graag een steentje aan bij. Zodra de volledige oplevering een feit is, zal de AED worden geplaatst en de bewoners en omwonende de mogelijkheid krijgen via het Platform, een cursus te volgen, hoe om te gaan met dit apparaat. Die informatie volgt begin volgend jaar!


Wilt u meer informatie over Maaike van Doorn makelaar, kijk dan op www.maaikevandoornmakelaar.nl


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page