top of page
  • Foto van schrijverredactie

Twijfels worden weggenomen op 29 september..

Twijfelt u nog, wel of niet wonen op het Simon Stevin terrein? Wij zijn enthousiast, logisch natuurlijk maar wellicht heeft u nog dat laatste zetje nodig. Kom dan op 29 september aanstaande naar de info middag (15:00 - 18:00 uur) op het Simon Stevin terrein. Alle projecten bij elkaar, de architecten, bouwers maar ook de makelaars die alle vragen kunnen beantwoorden.


Een uniek woonevent en voor u een goede gelegenheid om de projecten goed te kunnen vergelijken.


Kiest u voor de ruime appartementen die binnenkort in de verkoop komen van de Parkwachter? Uniek uitzicht op bos en Heide en stelt u zich eens voor, volgend jaar bekijkt u de Airborne vanaf uw balkon.Gaat u liever voor veel ruimte, wonen direct aan de Sysselt en opstaan met het mooiste uitzicht van Ede. Dan moet u zeker even in gesprek gaan met mensen van het project Puur op de Heide.


Bent u op zoek naar een betaalbare woning met veel ruimte of levensloop bestendig, er zijn nog enkele woningen te koop binnen het project Officiersdorp.Gaat u voor net wat meer klasse en stijl, dan is een woning van het project Statuur echt iets voor u, een fantastisch ontwerp, ruime kavels en woningen met veel mogelijkheden.


De Sysseltse Lanen is voor een deel al bijna opgeleverd, binnenkort start de bouw van Fase 2, dus voor de mensen die echt interesse hebben, u kunt u toekomstige woning van dichtbij al aanschouwen.


Kortom een echt woonevent dat u niet mag missen. Wonen op Simon Stevin wordt leuk, gezellig en vooral bijzonder.
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bình luận


bottom of page