top of page
  • Foto van schrijverredactie

Ufkes start met het Officiersdorp

Na een eerste succesvolle afronding van fase 1 bij de Sysseltse Lanen, de start van fase 1b en 2 zeer recent, maken ze zich op voor wederom een mooi project op het Simon Stevin terrein. Het Officiersdorp, een uniek, stijlvol project met maar liefst 32 woningen, vrijstaand, tweekappers, rijwoningen en een aantal levensloopwoningen.



Nick de Boer van Domicilie makelaars is zeer tevreden over het verloop van de verkoop, na Huis ter Hei kon het haast niet anders dat doordat het nu steeds zichtbaarder wordt hoe de nieuwe wijk eruit gaat zien, Officiersdorp vrij snel verkocht zou gaan worden. Er was al veel animo op de informatieavond en enkel de levensloopwoningen lieten wat langer op zich wachten voordat ze een verkocht waren. De prijs kwaliteit verhouding is goed en de plek waar de woningen komen te staan, wordt bestempeld als "goud". Dichter bij het bos is bijna niet mogelijk voor deze prijs. Al met al weer een mooi project dat BPD heeft gerealiseerd in Ede.



Eind vorige week is men gestart de basisvoorzieningen zoals riool en warmtenet, al met al een hele klus zo met die enorme regen. De vorderingen van dit project gaan wij de komende maanden ook volgen en houden u zeker op de hoogte. Voor de toekomstige bewoners hebben wij een besloten Facebookpagina gemaakt waar lief, leed en natuurlijk alles omtrent de bouw, tips, aanbiedingen en wellicht collectieve inkoop van zaken met elkaar besproken kunnen worden. Aanmelden kan via deze link: https://www.facebook.com/groups/344563289621246/




0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page