top of page
  • Foto van schrijverredactie

Unieke kans, wonen in project Sysseltse Lanen

Bijna drie jaar geleden, ging dit project in de verkoop. Na een rustige start en nog weinig interesse, kwam met de aanvang van de bouw Fase I het project in een stroomversnelling. Diegene die destijds als één van de eerste de handtekening durfde te zetten vonden het spannend, hoe zou dit project er in de werkelijkheid uit gaan zien.


Er kon een keuze gemaakt worden uit een drietal architecten, die allemaal een aantal varianten hadden ontworpen voor deze mooie plek. Uiteindelijk zijn er twee daadwerkelijk ten uitvoer gekomen. En laten we eerlijk zijn, het project Sysseltse Lanen is nu al geslaagd, een mooie diversiteit, ruime kavels en de woningen hebben allemaal hun eigen charme.En soms zijn er omstandigheden waarom een woning toch weer snel wordt verkocht nadat deze is opgeleverd. Sinds afgelopen woensdag staat deze prachtige woning, met veel ruimte en gelegen op een mooi kavel te koop.


De woning is in casco staat en dient door de koper nog verder te worden afgemaakt. Wilde je altijd al graag bij de parel van de Veluwe, de Sysselt wonen, dan is dit je kans. Wel moet je een wat ruimere portemonnee meebrengen, maar eerlijk is eerlijk dan krijg je ook wel wat moois.


Makelaardij Wilhelm draagt zorg voor de verkoop van deze woning, dus heeft u aanvullende vragen of wilt u de brochure digitaal ontvangen, mail of bel ze gerust. Meer zien van de woning, klik op de link https://www.wilhelm-ede.nl/aanbod/woningaanbod/ede/koop/huis-4902321-Henk-Wildenburglaan-25/

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page