top of page
  • Foto van schrijverredactie

Update speeltuinen

Deze zomer heeft de werkgroep Sport en spelen het verzoek gekregen om een voorstel te maken voor de inrichting van de door de gemeente bepaalde speelplekken. We zijn gestart met het bepalen van de leeftijdsdoelgroep per speelplek. Het plan hiervoor is gedeeld met de (toekomstige) bewoners van het Simon Stevin kazerneterrein.Door middel van een poll hebben we de meningen en wensen van de (toekomstige) bewoners gepeild. Tevens is dit voorstel gepresenteerd op de informatie avond van het Platform op vrijdag 4 oktober jl.


Op basis van de leeftijdsindeling en alle feedback die we hebben gekregen vanuit de poll en de informatie avond is er een inrichtingsvoorstel gemaakt. Met het maken van de inricht De werkgroep sport en spelen is afgelopen week bij de gemeente geweest om dit gemaakte voorstel te bespreken.


De gemeente heeft enthousiast gereageerd en gaat nu onderzoeken in hoeverre de plannen daadwerkelijk geïmplementeerd kunnen worden. In januari zal de gemeente de mogelijkheden presenteren.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page