Update speeltuinen

Deze zomer heeft de werkgroep Sport en spelen het verzoek gekregen om een voorstel te maken voor de inrichting van de door de gemeente bepaalde speelplekken. We zijn gestart met het bepalen van de leeftijdsdoelgroep per speelplek. Het plan hiervoor is gedeeld met de (toekomstige) bewoners van het Simon Stevin kazerneterrein.Door middel van een poll hebben we de meningen en wensen van de (toekomstige) bewoners gepeild. Tevens is dit voorstel gepresenteerd op de informatie avond van het Platform op vrijdag 4 oktober jl.


Op basis van de leeftijdsindeling en alle feedback die we hebben gekregen vanuit de poll en de informatie avond is er een inrichtingsvoorstel gemaakt. Met het maken van de inricht De werkgroep sport en spelen is afgelopen week bij de gemeente geweest om dit gemaakte voorstel te bespreken.


De gemeente heeft enthousiast gereageerd en gaat nu onderzoeken in hoeverre de plannen daadwerkelijk geïmplementeerd kunnen worden. In januari zal de gemeente de mogelijkheden presenteren.

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Neem contact op met het Platform:

Werkgroep Groen & leefbaarheid

groenenleefbaarheid@platformsimonstevin.nl

Werkgroep Veiligheid & verkeer

veiligheidenverkeer@platformsimonstevin.nl

Werkgroep Activiteiten & evenementen

activiteitenenevenementen@platformsimonstevin.nl

Projecten:

Huis ter Hei

De Verbinding

De Sysseltse Lanen

De Sysseltse Droom

Wonen met Statuur

Officiersdorp

Vredekwartier

Bloemkwartier

De Parkwachter

Wonen aan de Bosrand Ede

Heidestad

Algemene informatie;

info@platformsimonstevin.nl

© 2021 Platform Simon Stevin