top of page
  • Foto van schrijverredactie

Van niets naar iets, editie Juni online!

Het waren drukke weken, bijna elke dag waren er weer bijzondere werkzaamheden gaande op het Simon Stevin terrein. De bouw van de parkeergarage onder het Bloemkwartier, het plaatsen van de kappen bij de Sysseltse Lanen, het storten van de vloer, parkeerkelder bij de Verbinding, het plaatsen van tijdelijke hekken op het terrein van Puur op de Heide en ga zo maar door. Bijna dagelijks toch wel de nodige opnames gemaakt om de editie juni extra speciaal te maken.


De komende weken blijven we filmen, toch zal de volgende editie van Niets naar Iets eind augustus online worden gezet. Met nog ongeveer drie weken te gaan voor de bouwvak, nemen wij ook even wat gas terug. En gaan ook wij de komende weken genieten van een welverdiende vakantie.De verkoop van de verschillende projecten gaat gewoon door, komende donderdagavond (28 juni) de pre-sale van Statuur en op 12 juli start verkoop van het Officiersdorp. Natuurlijk zijn wij daarbij aanwezig en net als u zeer benieuwd hoe de reacties zullen zijn van de belangstellenden.


Wij zijn enthousiast....


Dank voor de leuke reacties op onze artikelen die wij plaatsen op deze website en de feedback die we krijgen op de filmpjes en foto's. Ondertussen zijn wij nog steeds op zoek naar uitbreiding van de redactie, het is allemaal vrijwilligerswerk en mocht je het leuk vinden neem gerust contact met ons op!


Allemaal alvast een mooie vakantie!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page