top of page
  • Foto van schrijverredactie

Veel animo voor de kavels!

Afgelopen weekend leek het in de wijk wel het openlucht museum, echter dan met de auto. Veel belangstellenden waren op zoek naar veld 5b, de plek waar 7 kavels in de verkoop zijn gegaan en via loting straks een eigenaar gaan krijgen. Stilstaande auto's, tablet in de hand en de exacte locatie bepalen, rondlopen met een meetlint, op verschillende momenten van de dag langs rijden om te kijken hoe de stand van de zon is en veel foto's werden er gemaakt.


Ook liepen er veel mensen in de wijk die de auto ergens hadden geparkeerd en zo een rondje sightseeing deden en nader kennis maakten met de wijk in wording.Vanmorgen even contact gezocht met de verkopend makelaar (www.hoommakelaars.nl) , immers waren wij ook benieuwd of er echt veel animo is voor de kavels. Exacte aantallen zijn nog niet bekend, de aanmeldingen komen binnen bij de notaris, maar dat er elke dag veel over gebeld wordt en er informatie wordt opgevraagd zegt al genoeg, aldus een enthousiaste medewerker van Hoom Makelaars.


18 maart is de loting, spannend voor diegene die gaan of al hebben ingeschreven. Veel inschrijvingen, betekent echt heel veel geluk hebben als je een kavel krijgt toegewezen.

We duimen met jullie mee.....


Meer informatie is te verkrijgen bij eerder genoemde makelaar, inschrijven kan tot en met 15 maart 17:00 door het inschrijfformulier in te leveren bij Posthuma en Schutte Notariaat te Ede.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page