top of page
  • Foto van schrijverredactie

Puur op de Heide | Veel variatie, sfeervol en warm karakter!

Zomaar enkele woorden die Reinier Ubels sprak tijdens de inspiratieavond bij restaurant Klein Zwitserland voor het project " Puur op de Heide".

Wonen op de meest bijzondere plek op het Simon Stevin terrein, de voetstappen van de vele militairen die op dat stuk de stormbaan in het verleden hebben overwonnen. De liefhebbers van deze woningen hoeven, los van de prijs niets te overwinnen, want het is geweldig te horen wat men er allemaal voor krijgt en dan hebben we het nog niet over de vele uitbreidingsmogelijkheden.



Grote houten kappen, overstekken van wel 2,5 meter, veel glas met in de woonkamer een zee aan ruimte voor het Creëeren van meerdere knusse plekken. Wat dacht u van een afmeting van 17,5 diep en 6,8 meter breed, allemaal te bereiken door het grote kavel.



U heeft bij elke woning ruimte om maximaal 2 auto's te parkeren en de woning is rondom bereikbaar. Het volledige ontwerp wordt als een soort van blokkendoos gepresenteerd, kiest u voor een extra erker, een ruimere woonkamer, bijkeuken, grotere keuken, serre, veranda, balkon of een extra schoorsteen, alles is mogelijk om de woning echt uw woning te laten zijn.



Alle woningen worden aangesloten op het warmtenet en worden zeer duurzaam gebouwd met de nadruk op het gebruik van natuurlijke materialen die samensmelten met de Ginkelse Heide als extra tuin, zonder dat u het onderhoud ervaart :-)



Alle woningen zijn in de basis voorzien van 4 slaapkamers, ruime badkamer en een apart toilet op de eerste etage. Aan u de keuze, kiest u voor Villa Diep, Breed of Hoog......



De opkomst was vanavond goed, Ursula van Wandelen geeft aan dat er veel serieuze interesse was en dat de eerste vervolg gesprekken kunnen gaan plaatsvinden. Immers u als toekomstige bewoner bent aan zet om mee te denken over het uiteindelijke resultaat, één die er pas in 2020 zal zijn, maar zeker de moeite van het wachten waard is.


Meer informatie op de website www.puuropdeheide.nl

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page