top of page
  • Foto van schrijverredactie

Vitens | Meten is weten...

In het voorjaar hebben we een update gegeven over de gesprekken die er gevoerd zijn met Vitens, de waterdruk in de wijk en de werkzaamheden aan het waterleidingnetwerk.

Inmiddels heeft Vitens allerlei maatregelen genomen om nieuwe drinkwaterstoringen in de Kazernewijk te voorkomen. De laatste maanden werd onder meer nog gewerkt aan het vervangen van leidingen in de Van Heutszlaan, Generaal Chassélaan en de Eikenlaan. Hier zijn “dikkere” leidingen komen te liggen en tevens zijn ‘pompen’ vervangen, waardoor de watertoevoer en waterdruk naar de wijk is verbeterd. Deze werkzaamheden zijn nagenoeg gereed.Nu de werkzaamheden bijna klaar zijn is Vitens benieuwd hoe de nieuwe situatie door de bewoners wordt ervaren. “En als extra service bieden we aan dat een monteur bij mensen thuiskomt om metingen te doen, als er toch nog een drukprobleem wordt ervaren”, zegt Annelies Tigchelaar, omgevingsmanager van Vitens. De monteurs meten dan op twee plekken: daar waar de wateraansluiting het huis binnenkomt (hoofdkraan). En bij één van de kranen in de keuken of douche.


Wie graag thuis een drukmeting zou willen laten uitvoeren, kan zich aanmelden via het platform middels dit aanmeldformulier. Er zijn drie data waarop de meting uitgevoerd kan worden: 20-09, 21-09 en 22-09.


U kunt uw voorkeur samen met een aantal gegevens (naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer) doorgeven.


Hierna neemt Vitens contact met u op voor de afspraak.


Aanmelden kan tot uiterlijk 10-09-2021.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page