top of page
  • Foto van schrijverredactie

Voorverkoop Statuur van Start

Op de Simon Stevinkazerne ontwikkelt Onis Vastgoed 'Statuur' een nieuwbouwplan met 21 woningen. ,,De opvallende architectuur en vrijheid die kopers krijgen, onderscheidt 'Statuur' van andere nieuwbouwprojecten", vertelt Nourdin Alou, architect en partner bij Theo Verburg Architecten. De voorverkoop start donderdag 28 juni en inschrijven voor dit project kan bij Domicilie Makelaars.

De architect liet zich inspireren door de locatie. ,,De locatie gaf me gelijk zo'n ontspannen vakantiegevoel. Je woont hier in de natuur, bij de hei en dicht bij de stad. Dit gevoel van rust en vrijheid wilden we terug laten komen in het ontwerp", aldus Alou.RUST EN VRIJHEID ,,De gekozen architectuur is helder en straalt rust uit. Door de grote ramen en riante opzet van de buurt sta je hier in contact met de natuur en voel je je vrij. Verder krijgen de kopers legio opties aangeboden. Van een kelder onder het huis tot de positie van de trap en de keuken, een erker, balkon of een combinatie van beide."

De tien twee-onder-een-kapwoningen en elf vrijstaande woningen met twee parkeerplaatsen staan op zeer riante kavels. De woonoppervlaktes van de gasloze huizen variëren van circa 150 tot 201 vierkante meter, uit te breiden tot 260 vierkante meter.Op donderdag 28 juni van 19.30 tot 21.00 uur is er een voorverkoop in het projectbureau Veluwse Poort (gebouw 8) op de Maurits Noordkazerne (Nieuwe Kazernelaan 2) in Ede. Meer informatie is verkrijgbaar bij Domicilie Makelaars: 0318-693502 of ede@domicilie.nl. Inschrijven kan op www.wonenmetstatuur.nl.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page