top of page
  • Foto van schrijverredactie

We moeten nog even geduld hebben!

De afgelopen maanden hebben we als kerngroep Activiteiten en Evenementen weinig kunnen doen in de wijk. Covid-19 is de grote spelbreker en we willen ons houden aan de regels die er zijn omtrent het organiseren van sport en spel. Het standpunt wat we daarin hebben ingenomen is nu vooral afwachten tot er meer mag en het verantwoord is om onze vrijwilligers en de kinderen uit de wijk te kunnen ontvangen voor een activiteit.


Via Teams is er de afgelopen weken wel frequent overleg geweest en verwachten we zelf medio juni weer de eerste activiteiten te kunnen inplannen. Ook is er overleg geweest met Sportservice Ede om te kijken wat mogelijk is aan frequente invulling van sport en bewegen in de wijk. Dit laatste mogelijk gecombineerd met de kinderen van Elias Beekman.Ons streven is elke maand iets leuks te organiseren, zowel voor de jeugd als voor de volwassenen in de wijk. Binnenkort vallen de Ede Doet cheques weer in brievenbus, het zou fijn zijn als we ons initiatief van vorig jaar kunnen Ondersteuningsmiddelen activiteiten Simon Stevin | Ede Doet dus als u geen bestemming heeft voor de cheque, we houden ons aanbevolen.


Tot slot een oproep voor meer vrijwilligers die het leuk vinden om ons bij de komende activiteiten te helpen voor het begeleiden van groepjes, limonade inschenken, bewoners die het leuk vinden om actief mee te denken en of ondersteuning willen bieden bij grotere evenementen. Lijkt dit u leuk, meld u dan aan met een korte toelichting waarvoor wij u mogen benaderen via emailadres: activiteitenenevenementen@platformsimonstevin.nl


Laten we vooral duimen dat we ruimte krijgen om weer wat leuke activiteiten te plannen, er zijn ondertussen weer een aantal projecten opgeleverd, dus meer vriendjes en vriendinnetjes waar mee gespeeld kan worden.


Blijf gezond en hopelijk tot snel.... :-)

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bình luận


bottom of page