top of page
  • Foto van schrijverredactie

Wegwerkzaamheden omgeving onze wijk

De gemeente Ede voert tussen 23 maart en 8 mei verschillende wegwerkzaamheden uit in het gebied rond het centrum van Ede. Sommige werkzaamheden zullen voor meer overlast zorgen dan de anderen. Hieronder een overzicht van wat er staat te gebeuren.

Op het kruispunt Arnhemseweg - Klinkenbergerweg wordt het asfalt vervangen, komt er een fietsstrook bij en worden de verkeerslichten aangepast. Deze werkzaamheden vinden plaats van 23 maart tot en met 10 april. Van 23 maart tot en 3 april kan het verkeer over de Klinkenbergerweg in beide richtingen langs de werkzaamheden rijden.

De afslag naar de Arnhemseweg is in beide richtingen afgesloten. Van 6 april tot en met 10 april is het kruispunt afgesloten in noordelijke richting. De Klinkenbergerweg blijft open in zuidelijke richting, richting Bennekom. Richting het noorden kan het verkeer omrijden via de Eikenlaan en Nieuwe Kazernelaan.Aan de Eikenlaan komen nieuwe parkeervakken en er komt meer ruimte voor de boomwortels. Deze werkzaamheden duren van 14 tot en met 24 april. Lopen de werkzaamheden uit dan is het mogelijk dat er nog een keer gewerkt wordt van 4 tot en met 8 mei. Tijdens de werkzaamheden is de Eikenlaan afgesloten.


Verkeer kan dan omrijden via de Klinkenbergerweg.Op de Klinkenbergerweg, tussen de Ericalaan en de Eikenlaan wordt het asfalt vervangen. Dit gebeurt van 28 april tot en met 1 mei. Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten. Verkeer kan omrijden via de Tooroplaan of de Molenstraat.Na de aanleg van het warmtenet onder de Bunschoterweg zijn tijdelijk klinkers gelegd op de drempel bij de kruising met de Kleefsehoek. Deze worden weer vervangen door asfalt. Ook op de Driehoek worden de klinkers vervangen door asfalt. Het asfalteren gebeurt in de week van 27 april tot en met 1 mei.


Op de Bunschoterweg is de kruising met de Kleefsehoek afgesloten. De Driehoek is tijdens de werkzaamheden afgesloten.Na de aanleg van het warmtenet onder de Stationsweg is op het stuk tussen Tolhuislaan en Laan 1933 tijdelijk klinkers gelegd. Deze worden vervangen door asfalt. Het asfalteren vindt plaats van 6 tot en met 8 mei. Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten. Verkeer kan omrijden via de Klinkenbergerweg.Tijdens alle werkzaamheden wordt ervoor gezorgd dat de weg altijd bereikbaar is voor brandweer, ambulance en politie.0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page