top of page
  • Foto van schrijverredactie

Woonevent Simon Stevin geslaagd!

Zon, een mooie ruime tent, wat loungebanken, hapje, drankje en niet te vergeten alle vertegenwoordigers van de projecten waren aanwezig. Bij aankomst viel duidelijk op dat het in de smaak viel bij de aanwezigen, de Parkwachter was één van de projecten waar heel veel belangstelling voor was. Een grote groep aanwezigen hebben destijds geen appartement toegewezen gekregen bij de Verbinding, een uniek project, dat nu het meer vorm krijgt nog meer belangstelling krijgt, en het unieke aan de Parkwachter is dat het echt strak naast de Sysselt wordt gerealiseerd. Medio november gaat het project echt in de verkoop, dus de spanning wordt langzaam aan opgevoerd.Ditters Makelaars stond met Puur op de Heide, woningen die op het Simon Stevin terrein in de hoogste prijs vallen, maar ook gelijk de allerbeste plek, uitzicht op bos en Heide vanuit je woonkamer...... wij worden er weer stil van. Ook dit project zal eind oktober echt de verkoop in gaan en zal duidelijk worden hoe de woningen er daadwerkelijk uit gaan zien.Nieuw deze middag was de presentatie van Heidestad, brazilliaans metselwerk, ruime woningen van va 160m2 t/m 215 m2, ruime kavels en gelegen op vak 10a. Een project dat aanzien krijgt straks vanaf de Parklaan en in de luwte komt te liggen van het totale terrein. Met een 3D bril kreeg men een duidelijk beeld van de toekomstige situatie, de woningen en de omgeving. Wij zijn benieuwd en in afwachting of we dit project, evenals de andere projecten ook van dichtbij mogen volgen!Met de verkoop van het Officiersdorp gaat het goed, gisterenmiddag is er nog optie genomen op 2 levensloop bestendige woningen en staan op één vrijstaande woning na, alle woningen onder optie. Binnen de noemer " betaalbaar voor de grootste doelgroep" is dit wel het laatste project, de overige liggen ver boven de reeds verkochte projecten.


Gelijk denken we dan weer even terug aan de woorden die dinsdagavond werden uitgesproken tijdens de bijeenkomst in de Mauritskazerne " Simon Stevin terrein moest beter, mooier, het maximale moest eruit gehaald worden"Bij een exclusief evenement horen natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes om de beleving compleet te maken. Ede aan de Kook verzorgde de catering en er kwamen verschillende lekkere kleine hapjes voorbij. En laten we wel wezen, het is algemeen bekend dat als de maag gevuld is men in een soort van relax modus komt en vaak langer blijft hangen bij een evenement. En om de nodige ingenomen calorieën weer te verbranden stonden er leenfietsen klaar die men kon pakken om het terrein over te fietsen en de exacte locatie van de woningen te bekijken.Bij de Sysseltse Lanen waren alle kopers van Fase2 uitgenodigd, de reeds bijna gereed zijnde woningen kon men bezichtigen en er werden veel handen geschud over en weer en geproost op een nieuwe woonplek. Er zijn binnen dit project nog maar enkele woningen te koop.


Ook was er veel animo voor Statuur, een project met een prachtig karakter en gelegen aan de westzijde van Officiersdorp. De makelaars van Domicilie waren aanwezig om potentiële kopers te informeren over de mogelijkheden (er die zijn er volop) om het huis helemaal naar eigen smaak verder vorm te geven.Ondertussen genieten we van een heerlijke spies met garnalen en maken wij van het Platform ook weer kennis met nieuwe bewoners. En ook aan de kleine bewoners was gedacht, vliegers maken, schminken en een heuse clown waren aanwezig om de kinderen te vermaken.


Na afloop nog even de ervaringen gedeeld met de mensen van de Gemeente die ook aanwezig waren om vragen te beantwoorden en ook zij waren tevreden...... missie geslaagd!


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page